Două noi hoteluri se vor deschide în curând la Sibiu

0 3.183

La Sibiu vor apărea alte două hoteluri, și asta pentru că numărul cererilor de cazare este în continuare creștere, iar cine investește în astfel de locații nu dă greș. Unul din acești antreprenori este Gheorghe Mărginean, cel care a pus bazele Karpaten Turism, care a anunțat încă două locații de cazare la Sibiu,conform zf.ro

„Avem cerere de 36.000 de nopţi de cazare anual pentru Sibiu din partea străinilor. În septembrie – octombrie vom începe construcţia la hotelul de patru stele de pe bulevardul Vasile Milea, dar şi la un hotel boutique într-o clădire monument. Prin aceste două hoteluri vom acoperi 70% din aceste nopţi de cazare, deci avem turişti cu care să umplem hotelurile“.

Antreprenorul va construi pe bulevardul Vasile Milea din Sibiu un hotel de patru stele, cu 96 de camere, pe un teren cu o suprafaţă de peste 1.300 de metri pătraţi, ce va fi livrat anul viitor, investiţia totală fiind de 4,3 milioane de euro, potrivit lui.

Mărginean spune că face şi un al doilea hotel la Sibiu, după ce a luat în concesiune o clădire monument, de la 1826, de pe Bulevardul Victoriei, în care funcţiona fosta Facultate de Limbi Străini din cadrul Universităţii Lucian Blaga.

„Vom reabilita această clădire cu 600.000 de euro şi o vom transforma în hotel boutique de patru stele, cu 26 de camere. Am estimat că vom deschide hotelul în primăvăra lui 2021“

Grupul Karpaten este format din mai multe entităţi, respectiv agenţia Karpaten Turism (aduce străini în ţară), Karpaten Outgoing (care face outgoing şi a avut afaceri de 9,2 milioane de euro anul trecut), Karpaten Hotels (două hoteluri) şi Karpaten Logistics&Tours, firmă ce operează 11 autocare, şapte pontoane de acostare, patru nave de pasageri.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.