etilotest
Foto: Arhivă

În cazul fiecărui șofer s-a întocmit dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

La data de 13 iulie a.c., în jurul orei 02,00, în municipiul Mediaș, pe Șoseaua Sibiului, polițiștii medieșeni au testat alcoolscopic un bărbat în vârstă de 63 de ani, din județul Bistrița Năsăud, care conducea un autoturism pe strada amintită.
Rezultatul testării a fost de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În dimineața zilei de 14 iulie a.c., în jurul orei 06,00, în municipiul Sibiu, polițiștii Biroului Rutier Sibiu au oprit pentru control un autoturism condus pe strada Nicolae Teclu de către un localnic în vârstă de 24 de ani. Testat alcoolscopic, șoferul a prezentat un rezultat de 0,45 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 14 iulie a.c., în jurul orei 17,45, pe DN 1, în afara localității Porumbacu de Jos, un brașovean în vârstă de 28 de ani a fost depistat la volanul unui autoturism în timp ce conducea sub influența alcoolului, cu o concentrație de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat.
Cei trei conducători auto au fost însoțiți la unități medicale unde li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei în sânge.

Comentariul meu

Lasă un răspuns