Elevi sibieni la sesiunea de comunicări științifice la geografie. Ce premii au luat

0 245

În perioada 14 – 18.07.2019 s-a desfășurat faza națională a Sesiunii de comunicări științifice ale elevilor din clasele liceale pentru disciplina geografie la Colegiul Național ”Andrei Șaguna” Brașov. Au participat 104 elevi pe trei secțiuni: geografie fizică, geografie umană și geografia mediului.

Județul Sibiu a fost reprezentat de doi elevi de la Liceul Tehnologic ”Școala Națională de Gaz” Mediaș, coordonați de domnul profesor Sasa Ioan.
În urma desfășurării concursului și a centralizării rezultatelor de la elaborarea lucrării și prezentarea acesteia, elevii ce au reprezentat județul Sibiu au obținut următoarele rezultate:

SURDU TEODORA MARIA – Premiu special (locul 21 din 44 de participanți) – lucrarea ”Forme de turism cu potențial de valorificare în localitatea Bazna, județul Sibiu”;

ACHIMEȚ CLARISA MARIA – Premiu special (locul 20 din 35 participanți) – lucrarea ”Analiza comparativă a mediului din localitatea Copșa Mică: 1980-2010”.

Rezultatele finale, subiectele, baremele și alte aspecte ale acestei olimpiade pot fi vizionate pe site-ul: https://www.saguna.ro/beta/post/concursul-national-de-comunicari-stiintifice-geografie-14-18-iulie-2019

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.