VIDEO FOTO – Mesajul premierului Dăncilă către pesediştii sibieni, ţinut la secret pentru jurnalişti

0 615

Cel mai aşteptat moment al alegerilor de sâmbătă de la Sibiu a fost discursul de câteva minute, al premierului Viorica Dăncilă, liderul PSD. Ce le-a spus Dăncilă, celor 250 de membri ai PSD Sibiu, ştiu doar aceştia, pentru că jurnaliştii invitaţi la eveniment, nu au fost lăsaţi să audă mesajul premierului. Nici pe pagina oficială de Facebook a PSD, cuvintele lui Dăncilă la Sibiu nu au fost transmise live.

Viorica Dăncilă, aplaudată de 250 de pesedişti din Sibiu, huiduită de 20 de protestari

Prezenţa în premieră la Sibiu, sâmbătă, a premierului Dăncilă a trezit reacţii contradictorii. Dacă cei 20 de protestari care au aşteptat-o să o critice, au huiduit-o, mai ales când şi-au dat seama că Dăncilă a intrat pe altă uşă, nu pe cea care au intrat ceilalţi pesedişti, cei 250 de membri ai PSD Sibiu au aplaudat-o îndelung, după ce a rostit discursul la Centrul Cultural „Ion Besoiu”. Ce le-a spus premierul sibienilor din PSD, ştiu doar ei, pentru că jurnaliştilor le-a fost restricţionat accesul în sala respectivă. Nici pe pagina oficială de Facebook a PSD nu a fost transmis live discursul lui Dăncilă de la Sibiu, ci doar 2 minute când Bogdan Trif îi salută pe invitaţi.

Dăncilă, vizită în oraşul cu doi candidaţi la alegerile prezidenţiale

Sibiul este unic în România, fiind singurul oraş care dă doi candidaţi la alegerile prezidenţiale din acest an: preşedintele Klaus Iohannis, care mai vrea un mandat şi liderul USR, deputatul de Sibiu, Dan Barna.

Publicată de Partidul Social Democrat pe Sâmbătă, 20 iulie 2019

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...