VIDEO – Val de spargeri auto în Cartierul Arhitecților – Un hoț a ’’verificat’’ mai multe mașini

1 2.267

Mai multe autoturisme au fost jefuite în noaptea de 18 spre 19 iulie pe câteva artere din Cartierul Arhitecților. Cei păgubiți au fost sfătuiți să depună plângeri la poliție, doar luni, pentru că în weekend nu se poate.

’’Pe Alexandru Clavel, joi noapte în jur de 3:30. De la noi nu a avut ce lua, dar verificați. Am vorbit la politie și doar luni dimineața putem face plângere oficială’’, spune Andreea Cîndea, una dintre persoanele a cărei mașină a fost ’’vizitată’’ de acest hoț.

Publicată de Andreea Cindea pe Vineri, 19 iulie 2019

Screen Shot 2019 07 20 at 11.39.18Imediat la comentarii au apărut și ale persoane care s-au ales cu mașinile sparte de hoți.

Publicată de Andreea Cindea pe Vineri, 19 iulie 2019

’’Și pe Liviu Ciulei săptămâna trecută, aceeași situație. A deschis, n-a gasit nimic, dar s-a gândit că îi place totuși brelocul de la oglindă’’, spune și Andreea Popa.
Hoțul pare să fie una și aceeiași persoană. Acesta alege autoturisme care sunt ușor de deschis, dar în unele cazuri nu mai trebuia să le spargă, pentru că proprietarii l-au ajutat și u lăsat ușile descuiate.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

1 Comentariu
  1. Dumbravitei's guardian scrie

    Acelasi infractor verifica si pe Dumbravitei pe la ora 05:09 starea masinilor. Poate Politia isi va face datoria (pe stanga si dreapta Caii Cisnadiei) si il va prinde pe individ.

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...