Ora de Sibiu
Știri in direct

Autobuzele Tursib circulă deviat mai multe zile – Consultați modificările

855

În ziua de sâmbătă 27.07.2019 începând cu ora 01:00 a.m., cu ocazia desfăşurării unei probe speciale din cadrul ,,Raliului Sibiului 2019”, se va închide circulaţia pe Calea Dumbrăvii pe porţiunea cuprinsă între intersecţia cu str.Lomonosov şi intersecţia cu B-dul Mihai Viteazu, pe B-dul M.Viteazu pe porţiunea dintre Casa de Sănătate şi Calea Dumbrăvii şi pe str.Nicolaus Olahus până la intersecţia cu str.Şcoala de Înot. Până la ora 23:00, mijloacele de transport ale TURSIB care trec prin acea zonă vor circula deviat astfel:

1) Pe traseele 13, 22:
în sensul de mers spre Dumbrava, se va circula : Piaţa Unirii – B-dul V.Milea – str.N.Iorga – B-dul M.Viteazul – Calea Cisnădiei.
în sensul de mers spre Gară, se va circula : – Calea Dumbrăvii- str.Ghe.Dima – str.Rahova – B-dul M.Viteazu – str.N.Iorga – B-dul V.Milea – Piaţa Unirii .

2) Pe traseele 1, 111:
în sensul de mers spre Cimitir, se va circula : Piaţa Unirii – B-dul V.Milea – str.N.Iorga – Calea Cisnădiei.
în sensul de mers spre Piaţa Unirii, se va circula : str.Rahova – B-dul M.Viteazu – str.N.Iorga – B-dul V.Milea – Piaţa Unirii.

3) Pe traseul 12:
în sensul de mers spre Piaţa Rahova 3, se va circula: Piaţa Unirii – B-dul V.Milea – str.N.Iorga – Piaţa Rahova 3
în sensul de mers spre Sembraz, se va circula: Piaţa Rahova 3 – B-dul M.Viteazu – str.N.Iorga – B-dul V.Milea – Piaţa Unirii.

4) Pe traseul 15:
în sensul de mers spre Valea Aurie, se va circula: str.Rahova – B-dul M.Viteazu – str.N. Iorga – Calea Cisnadiei – str.Ghe.Dima – Calea Dumbrăvii – str.A.Vlahuţă – str.O.Goga .

De asemenea, în zilele de 26 şi 27.07.2019, cu ocazia desfăşurării unor probe speciale din cadrul ,,Raliului Sibiului 2019”, se va restricţiona circulaţia între Curmătură şi Păltiniş în anumite intervale orare .
Ca urmare, programul de circulaţie al traseului 22 (Sibiu – Păltiniş) se va modifica după cum urmează:

Vineri 26.07.2019:

  • Plecări din Gară: 07:00; 11:00
  • Plecări din Păltiniş: 09:00; 14:30

Sâmbătă 27.07.2019:

  • Plecări din Gară: 07:00; 11:00; 14:00
  • Plecări din Păltiniş: 09:00; 12:30; 19:30

În perioada 28.07.2019 ora 00:00 – 31.07.2019 ora 05:00 se va închide circulaţia pe B-dul C.Coposu, cu ocazia desfăşurării raliului ,,Red Bull RoManiacs 2019”. În acest interval mijloacele de transport ale TURSIB, care trec prin acea zonă vor circula deviat, astfel:

1) Pe traseele 12, 13, 22:
în sensul de mers spre Calea Dumbrăvii, se va circula: …- str. Constituţiei – str.Bâlea – str.Moldoveanu – B-dul V.Milea – Calea Dumbrăvii…
în sensul de mers spre str.Constituţiei, se va circula: … – Calea Dumbrăvii – blocul Plombă – str.Revoluţiei – str.Ştefan cel Mare – str.Bâlea…

2) Pe traseele 5, 10, 17, 118:
în sensul de mers spre str.A.Şaguna, se va circula: …str.Constituţiei – str.Bâlea – str.Moldoveanu – B-dul V.Milea – str.A.Şaguna…
în sensul de mers spre str.Constituţiei, se va circula: …B-dul Victoriei – blocul Plombă – str.Revoluţiei – str.Ştefan cel Mare – str.Bâlea…

3) Pe traseul 2:
în sensul de mers spre V.Aaron, se va circula: …str.Constituţiei – str.Bâlea – str.Moldoveanu – B-dul V.Milea…
în sensul de mers spre Piaţa Cibin , se va circula:
…B-dul V.Milea – str.Moldoveanu – str.Bâlea…

Tursib apelează la înţelegerea călătorilor în cazul apariţiei unor întârzieri faţă de programul de circulaţie.

Primește titlurile instant

Citește și
Loading...

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.

Folosim cookie-uri pe site-ul nostru pentru a putea colecta si folosi date ce ne ajuta sa personalizam continutul si reclamele afisate, pentru a oferi utilizatorilor functionalitati integrate cu platformele social media si pentru a analiza traficul pe site. Impartasim informatiile privind modul in care utilizatorii folosesc site-ul cu partenerii nostri care utilizeaza de asemenea tehnologii online, precum cookies, pentru a colecta si folosi date personale pentru a personalize continutul si reclamele afisate, pentru a oferi utilizatorilor functionalitati integrate cu platformele social media si pentru a analiza traficul pe site si pe intreg internetul. Poti oricand sa te razgandesti si sa iti revizuiesti alegerea. Accept Detalii

Loading...