Bătrânică din Sibiu tâlhărită de un copil de 13 ani – I-a smuls lănțișorul de la gât

671

O femeie în vârstă de 71 de ani din Sibiu a fost tâlhărită în plină de zi de un minor de 13 ani. Totul s-a petrecut pe Aleea Taberei.

„La data de 8 iulie a.c., în jurul orei 15,00, o sibiancă în vârstă de 71 de ani a reclamat polițiștilor faptul că, în timp ce se afla pe Aleea Taberei din municipiul Sibiu, un tânăr i-a smuls de la gât lănțișorul din aur și a fugit într-o direcție necunoscută”, spune Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.

În cauză s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii de tâlhărie, iar în urma investigațiilor efectuate de către polițiștii Biroului de Investigații Criminale Sibiu, la data de 22 iulie, un minor în vârstă de 13 ani, domiciliat în orașul Cisnădie, a fost identificat ca presupus autor al infracțiunii.

De asemenea, polițiștii au identificat trei bărbați, cu vârsta de 16, 27, respectiv 30 de ani, domiciliați în același oraș, cercetați penal pentru complicitate la săvârșirea infracțiunii de la tâlhărie.

Față de cei trei, s-a luat măsura reținerii 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările continuă la nivelul Poliției Municipiului Sibiu.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi