VIDEO – FOTO Cal bătut cu bestialitate – Animalul a murit – Stăpânul a fost arestat

0 2.548

Incidentul de o cruzime fără margini s-a petrecut weekend-ul trecut în Dobroiești, o localitate din apropierea Bucureștiului.

Localnicii au anunțat imediat Protecția animalelor, care au venit cu un veterinar și cu un consilier municipal din București, luptător pentru drepturile necuvântătoarelor.
Tudor Ionescu – consilier general CGMB: Calul era întins deja de vreo oră și ceva pe drum, primise niște perfuzii și un tratament primar din partea unui medic de acolo. Cred că în aceste momente putem vorbi de ucidere din culpă pentru că aceste rele tratamente și această epuizare au dus la decesul calului.cal batut 2
Medicii care au îngrijit bătrâna iapă cu corpul plin de răni au sperat până în ultima clipă că o vor salva. Au dus-o la un adăpost pentru animale și au tratat-o în continuare, dar calul și-a dat sufletul după două zile.

nicio zi fără un abuz împotriva animalelor ❗️ primesc un telefon că un cal ? zace în agonie pe drum în Ilfov după ce a fost bătut de cei care-l puseseră să tragă căruța până când a leșinat calul. Am ajuns aici, unde oameni responsabili caută să-l ajute, bătăușii au fost opriți de cetățeni și a venit și Politia, atât locală cât și națională . Ovidu Rosu e pe drum, vin si cei de la Steaua ⭐️ Sperantei, am trimis să vină si o mașină de la #ASPA pentru a transporta calul la adăpostul Steaua Sperantei. Sper să reușim să-l salvăm. După care plângere penală împotriva bătăușilor ⚠️ Nu pleacă ei cu calul de aici decât dacă nu mai respir eu‼️Grupul #faraabuzuri împotriva animalelor este aici ▶️ https://www.facebook.com/groups/1316877321811615/?ref=share

Publicată de Tudor – Tim Ionescu pe Vineri, 19 iulie 2019

Florin Mlagiu , medic veterina: A fost folosit până la epuizare, nu a fost alimentat, adăpat, tratat.
Stăpânul calului este anchetat acum și conform legii ar putea fi pedepsit cu un an de închisoare.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.