Calfele Călătoare se întorc la Sibiu – Vin și cu câteva surprize

0 299

Asociaţia Casa Calfelor Sibiu organizează și în vara acestui an ateliere de lucru ale calfelor călătoare.

În perioada 29 iulie – 18 august 2019 se întâlnesc din nou la Sibiu meșteșugari călători din diferite țări europene pentru a lucra împreună și a-și prezenta meșteșugurile și tradițiile.
Dacă pe timpul zilei sibienii și vizitatorii se pot bucura de expoziție și interacționa cu calfele în cadrul atelierelor, serile de discuție din fața Casei Calfelor sunt cele care permit vizitatorilor să cunoască lumea calfelor mai îndeaproape într-un cadru relaxat.
Special la proiectul din acest an este faptul că oferă sibienilor și turiștilor ocazia de a participa la câteva workshop-uri gastronomice alături de calfele brutar și bucătar prezente în orașul de pe malul Cibinului. Brutarii germani și francezi aduc cu sine în cadrul acestor ateliere o serie întreagă de cunoștine cu privire la diverse specialități de brutărie – un sector gastronomic foarte bine dezvoltat în Germania și Franța. Sibienii interesați vor avea ocazia să cunoască o parte dintre secretele acestui domeniu.calfe 2 sibiu
’’Tot în cadrul proiectului din acest an v-am pregătit și un concert cu totul special, pe a cărui dată o vom anunța ulterior’’, spun organizatorii.
Deschiderea festivă a evenimentului are loc în seara zilei de miercuri, 31 iulie 2019 la ora 19.00 în curtea catedralei evanghelice din Piața Huet.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.