Restricții de trafic în centrul Sibiului – Consultați lista

0 2.470

Marți, 30 iulie, de la ora 17 va avea loc pe bulevardul Corneliu Coposu prologul evenimentului Red Bull Romaniacs, un eveniment de talie internațională care aduce vizibilitate Sibiului în rândul iubitorilor sporturilor cu motor din întreaga lume.

Pentru a permite organizarea și buna desfășurare a acestui eveniment inclus pe Agenda Sport a orașului, bulevardul Corneliu Coposu se va închide după cum urmează:

• De sâmbătă, 27 iulie, ora 6 se vor închide doar 3 din cele 4 benzi ale bulevardului, între intersecția cu strada Berăriei și cea cu strada Independenței, o bandă rămânând liberă pentru deplasarea dinspre Piața Unirii spre strada Constituției, iar strada Gimnasticii se va putea utiliza pentru a ajunge pe strada Berăriei și apoi pe bulevardul Coposu și în Piața Unirii.
• De duminică, 28 iulie, ora 0 până în 31 iulie, ora 5, se va închide întreg bulevardul, între sensul giratoriu din Piața Unirii și sensul giratoriu de la intersecția cu str. Constituției. Accesul spre str. Pompeiu Onofreiu va fi permis.

Date fiind aceste restricții, autobuzele Tursib vor circula pe rute deviate. Mai multe detalii despre modificările de rute, găsiți aici: https://online.tursib.ro/news/red-bull-romaniacs-2019.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.