Mega promoții la OptyU – Ochelari de soare și rame de brand, reduse până la 70 la sută

0 1.369

OptyU continuă să fie magazinul de optică îndreptat către nevoile clientului. Fără să facă rabat de la calitatea serviciilor, promoțiile se țin lanț, așa că oricine are nevoie de servicii de optometrie, găsește aici cele mai bune oferte. În acest final de lună e momentul să vă cumpărați ochelari de soare sau rame pentru ochelarii de vedere. OptyU are pregătite, începând de sâmbătă, mega reduceri.

În continuare, gratuități
Consultațiile la Optyu sunt în continuare gratuite, la fel ca cele realizate cu cel mai performant aparat din România care personalizează lentilele- Vision Office X, despre care puteți afla mai multe de AICI.

Dar, finalul lunii iulie aduce reduceri importante. Acum e momentul să vă cumpărați ochelari de soare. ”Avem reduceri de până la 30% la toate modelele și toate brand-urile, de la Polaroid la Burberry, la Dior sau Versace”, spune Oana Tarcea, manager OptyU.

WhatsApp Image 2019 07 26 at 10.09.23 AM

Și dacă aveți nevoie, tot aici găsiți rame pentru ochelarii de vedere, la fel, oferite clienților cu reducere de până la 70%. Tot ceea ce trebuie să faceți este să prezentați voucher-ul de mai jos ori de pe pagina de Facebook OptyU, ori din acest articol.

WhatsApp Image 2019 07 25 at 12.51.54 PM

”Așteptăm clienții să profite de acest reduceri de final de lună. La alegerea ramelor pentru ochelarii de vedere vor fi consiliați de specialiștii noștri. Alegerea ramei este foarte importantă, mai ales pentru cei cu dioptrii mari sau cu lentile progresive. La fel, pentru a fi siguri că fac cea mai bună alegere, vor fi sfătuiți și în alegerea ochelarilor de soare, pentru că și aici este o tehnică. În funcție de forma feței, de sprâncene, fiecăruia îi stă bine cu un anumit gen de formă a ochelarilor”, spune Oana Tarcea.

Analiza ”fundului de ochi”- gratuită
Iar ofertele lunii nu se încheie aici. Cei care au nevoie de ”fund de ochi” pot face această analiză în mod gratuit, evident, tot la OptyU, pe galeriile Carrefour.

WhatsApp Image 2019 06 12 at 13.52.16

”Pentru această analiză însă este nevoie de programare, pentru că este făcută de un medic oftalmolog. Programările se pot face la numărul de telefon 0766309556. Această analiză este indicată celor care poartă ochelari dar nu au un confort vizual foarte bun. Iar dacă acest lucru nu se întâmplă din cauza dioptriilor greșite, trebuie analizată retina, și asta face această analiză”, explică Oana Tarcea.WhatsApp Image 2019 07 26 at 10.12.37 AM1

Cele două promoții de la OptyU încep de sâmbătă, 27 iulie și se încheie în 31 iulie. Dar, oferta pentru cei cu lentile progresive continuă, și nu este de ratat. Care e aceasta, dar și și de ce alte servicii puteți beneficia la OptyU, citiți AICI.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...