fbpx

VIDEO FOTO Şeful armatei române i-a îndemnat pe absolvenţii academiei de la Sibiu să fie lideri

457

Şeful Statului Major al Apărării, generalul Nicolae Ciucă, le-a spus, vineri, absolvenţilor Academiei Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu că este nevoie de modele şi lideri în sistemul naţional de apărare şi ordine publică. Aproape 300 de tineri au absolvit vineri, academia militară din Sibiu.

Generalul Ciucă: Armata are nevoie de modele şi lideri

„Ceea ce are nevoie astăzi armata, ceea ce are astăzi nevoie nu numai armata, toate celelalte instituţii din sistemul naţional de apărare şi ordine publică, nu este nimic altceva decât nevoia de modele şi de lideri”, a spus Nicolae Ciucă. Şeful Statului Major al Apărării a participat, vineri, la ceremonia de absolvire a studenţilor promoţiei 2019 „Nicolae Bălcescu – 200” din Academia Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu. „Promoţia, care poartă numele onorific ‘Nicolae Bălcescu-200’, este compusă din 271 de absolvenţi (52 de fete şi 219 băieţi), pregătiţi pentru a încadra funcţii în Ministerul Apărării Naţionale, Ministerul Afacerilor Interne, Ministerul de Justiţie, Serviciul Român de Informaţii şi Serviciul de Informaţii Externe”, potrivit unui comunicat de presă remis Ora de Sibiu.

?️ LIVE: Ceremonia de absolvire și de acordare a primului grad de ofiţer absolvenţilor Academiei Forţelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu, promoţia „Nicolae Bălcescu – 200”.

Publicată de Ministerul Apararii Nationale, Romania – www.mapn.ro pe Vineri, 26 iulie 2019

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.