transfagarasan aglomeratie
FOTO arhivă

Cozile lungi pe mai mulți kilometri pe Transfăgărășan au întins la maxim nervii celor aflați în trafic. Salvamontiştii au fost nevoiţi să meargă pe jos ca să ajungă la un rănit, pentru că mașina lor a fost blocată în coloană.

Sute de maşini au mers pe ambele sensuri, pe cea mai spectaculoasă şosea din ţară, anunță observator.tv. Salvamontiştii se grăbeau să meargă la Bâlea Lac, unde un bărbat care suferise mai multe fracturi avea nevoie de ajutor.
Le-a fost însă imposibil. În unele momente, traficul s-a blocat cu totul. Iar salvatorii nici nu şi-au putut face loc pentru că nu au girofar.
Mai mult, atunci când au încercat să depăşească pe contrasens, un cetăţean italian, care nu a înţeles că se grăbeau la intervenţie, a sărit să îi lovească.
Aşa că, disperat, unul dintre salvamontişti, s-a dat jos din maşină şi a luat-o la pas pe şosea. A mers aşa kilometri întregi.
A ajuns la rănit cu mare întârziere, dar şi-a îndeplinit misiunea. Între timp, turiştii prinşi în coloană s-au bucurat de peisaj şi au făcut poze.

Comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.