Rezultate probe ADN – Oasele găsite în curtea lui Dincă sunt de om. Fata dispărută a fost în mașina suspectului

0 323

Primele rezultate ale probelor ADN confirmă faptul că fata de 15 ani a fost în mașina lui Gheorghe Dincă. Legiștii au confirmat de asemenea și suspiciunea anchetatorilor: oasele găsite în curtea suspectului din Caracal sunt de om.

Un prim rezultat ADN arată că oasele găsite zilele trecute în curtea groazei sunt umane. Asta înseamnă că ar putea fi aduse noi acuzații, cum ar fi cea de omor deosebit de grav.
În continuare însă nu există o confirmare clară că Alexandra Măceșanu ar fi fost ucisă.
Este nevoie însă de noi teste, asta deoarece oasele umane găsite sunt alterate și sunt necesare probe suplimentare pentru a spune cu exactitate cui aparțin osemintele.
Totodată, un al doilea test ADN a arătat că firele de păr, hainele și bijuteriile descoperite în mașina și casa suspectului sunt ale Alexandrei.
Anterior, Alexandru Cumpănașu, unchiul Alexandrei, a mai spus că a fi vorba și de un scoci cu care fetei i-a fost lipită gura.
Ieri, mama Alexandrei a declarat că încă speră ca fata ei să fie în viață și așteaptă rezultatele ADN: „Inima îmi spune că trăiește”.
„Sperăm să găsim fata în viață. Avem această speranță. Așteptăm rezultatele probelor de ADN. Noi sperăm ca fata să fie în viață și pentru că cel învinuit nu a recunoscut vreo faptă. Sper să primim vești bune”, adăugat ea.
Alexandra, în vârstă de 15 ani, a fost dată dispărută miercuri, iar, joi, fata a sunat la ora 11.00 de trei ori la Serviciul de Urgență 112, anunțând că a fost sechestrată și violată.
Cu toate datele furnizate, Serviciul de Telecomunicații Speciale nu a reușit o locație exactă, ci o arie de căutare, polițiștii având nevoie de 19 ore pentru a intra în imobilul principalului suspect.
O altă fată, care se pare că a dispărut în urmă cu mai bine de trei luni, și care era din județul Dolj, pare să fie o altă victimă a principalului suspect, Gheorghe Dincă, în vârstă de 66 de ani, care a fost arestat preventiv, sâmbătă, pentru trafic de minori și viol.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.