Averea fostului șef de la STS – Are o casă și un teren la Sibiu

648

Șefii de la Serviciul de Telecomunicații Speciale au averi uriașe. Fostul director STS, Ionel-Sorinel Vasilca, care a demisionat luni, are patru locuințe, dintre care una la Sibiu. În plus, acesta deține și un teren în județ.

Fostul șef al STS are proprietăți la Sibiu
Potrivit antena3.ro, fostul director al instituţiei, generalul-locotenent inginer Ionel-Sorinel Vasilca avea, potrivit declaraţiei de avere, un salariu de 16.300 de lei pe lună. Totodată, mai deţine 2 apartamente în Bucureşti şi 2 case, una în satul Cristian, judeţul Sibiu, iar cealaltă în comuna Săvineşti, judeţul Neamţ, plus alte 6 terenuri în judeţele Prahova, Sibiu şi Neamţ. Până să ajungă la conducerea instituţiei Ionel Vasilca a fost şeful STS Sibiu din 2005.

Al doilea în ierarhia STS, prim-adjunct al directorului STS, generalul de brigadă inginer Ionel Sorin Bălan are, potrivit declaraţiei de avere o retribuţie de 14.500 de lei pe lună, şi deţine în proprietate un apartament şi o casă, dar şi un teren intravilan în judeţul Sibiu.

Mihai Mădălin-Virgil – adjunct tehnic în conducerea Serviciului de Telecomunicaţii Speciale are un salariu lunar de 14.000 de lei pe lună. Totodată, acesta deţine în proprietate 2 terenuri intravilane în judeţul Ilfov, dar şi un apartament în Bucureşti.

Conducerea Serviciului de Telecomunicaţii Speciale este completată de Rădoi Marian Cosmin, adjunct economic al instituţiei. Acesta primeşte lunar un salariu de 13.000 de lei, şi deţine un apartament în Bucureşti.

Sursa: antena3.ro

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.