Dialog halucinant între Alexandra și polițistul de la 112 – ’’Hai, ce vrei? Nu mai ține linia ocupată’’

1.469

Fata răpită, violată și ucisă de către Gheorghe Dincă la Caracal, a avut în ultimele clipe din viață o discuție telefonică cu polițistul care a preluat apelul de la operatorul STS. Alexandra Măceșanu a fost umilită de polițist în dialogul purtat.

Potrivit surselor Digi24, Alexandra a fost timorată de polițist și o inhiba prin atitudinea lui, ba chiar ar fi fost recalcitrant. De asemenea, tânăra le-a dat polițiștilor un detaliu elocvent care reducea aria de la 250 de case la jumătate. Nu le-a zis cartierul exact, dar le-a dat un indiciu, mai spun sursele.
În plus, faptul că Alexandra suna și închidea apelurile era din teama că vine criminalul ei.
Un alt detaliu șocant: polițistul nu a crezut că ce se întâmplă este chiar așa cum relata fata, deși plângea și era terifiată.

Discuția dintre polițist și Alexandra
Polițist: Hai, ce vrei?
Alexandra: Am fost răpită și violată. M-a luat…
Polițist: Unde ești, mă?
Alexandra: În Caracal, în Caracal!
Polițist: În Caracal, unde?
Alexandra: În Caracal…
Polițist: Bine, bine, stai acolo. Rămâi acolo că îți trimit eu echipaj, dar nu mai ține linia ocupată.
Alexandra: Vine și mă bate iară. M-a violat!

Potrivit surselor, polițistul de la IPJ Olt i-a spus de trei ori Alexandrei să rămână unde se afla, în condițiile în care era răpită și legată cu sârmă.
Același polițist, după o oră de la această discuție, a sunat la STS să întrebe cum se face localizarea unui apel pentru că nu știa. Această conversație a durat circa 10 minute.

Potrivit informațiilor din motivarea arestării preventive, bărbatul a luat-o pe Alexandra, la ocazie, chiar din fața casei ei. Fata voia să meargă la liceul din Caracal. Au ajuns acolo după aproximativ 10 minute.
În imaginile filmate de camerele de supraveghere se vede cum Dincă coboară de la volan și urcă în mașină pe bancheta din spate.
A stat acolo aproximativ 20 de minute. Este posibil ca acela să fi fost momentul sechestrării.
Bărbatul se întoarce apoi la volan și pleacă cu mașina.
Apar informații noi și despre momentul în care Alexandra cere ajutor. Fata a sunat la 112 de trei ori, în jurul orei 11.00. În motivarea instanței se arată însă că Alexandra a vorbit cu operatorii 112 și cu polițiști în intervalul 11.05-11.50.
Surse Digi24 spun că în jurul orei 11.50, un polițist a sunat pe telefonul de pe care Alexandra contactase 112. Fata plângea și țipa, iar polițistul a încercat să o liniștească și să obțină informații de la ea, despre locul unde se află, dar fata nu știa acest lucru.
Polițistul a mers la adresa pe care fata o găsise pe o carte de vizită și le-o dăduse anchetatorilor, dar nu era aceasta casa în care ea era sechestrată.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.