Ora de Sibiu
Știri in direct

Start la înscrieri pe Agenda Sportivă, sesiunea a II-a. Primăria alocă 2,5 milioane lei

229

Primăria Sibiu organizează în acest an a doua sesiune de selecție pentru acordarea de finanțare pe Agenda Sportivă. așa că cei interesați să depună un proiect o pot face până în 20 august. 

În perioada 30.07.2019 – 20.08.2019 , Municipiului Sibiu lansează a doua sesiune de selecţie publică a proiectelor sportive care vor beneficia de finanţare nerambursabilă de la bugetul local al municipiului Sibiu pe anul 2019.

Pentru a doua sesiune de selecție publică a proiectelor sportive, care face parte din programul anual 2019, se va aloca suma de 2.500.000 lei.

Suma totală alocată pentru programul anual 2019, privind acordarea de finanţări nerambursabile pentru activităţi sportive nonprofit de interes general este de 8.000.000 lei și a fost publicată în Monitorul Oficial al României, Partea a VI-a nr. 54 din data de 11.04.2019.

Propunerile de proiect pot fi depuse la Registratura Primăriei Municipiului Sibiu, Piața Mica nr. 25, în atenţia Serviciului Cultură, Sport şi Turism. Termenul limită de depunere a propunerilor de proiect este de 20.08.2019 ora 13:00.
Perioada de evaluare a propunerilor de proiect este 21.08.2019 – 22.08.2019.

Acordarea de finanţări nerambursabile şi criteriile pe baza cărora se atribuie acestea sunt reglementate de „Ghidul privind regimul finanţărilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activităţi sportive nonprofit de interes general” aprobat prin HCL 82/2019. Ghidul de finanţare precum şi formularele de solicitare a finanţării pot fi descărcate de pe site-ul Primăriei Municipiului Sibiu: www.sibiu.ro.

Din bugetul local al Municipiului Sibiu vor fi finanţate proiecte sportive de interes public care sunt incluse în categoriile: Sportul de performanţă şi Sportul pentru toţi.

Conform art. 20 alin. 2 din Legea 350 din 2 decembrie 2005, cu privire la dreptul de a accelera procedura de selecţie se are în vedere încadrarea şi finalizarea procedurii până la finalul lunii august 2019.

Contestaţiile pot fi depuse la sediul Primăriei Municipiului Sibiu, str. S. Brukenthal nr. 2, fax 0269 208812, e-mail: agendasportiva@sibiu.ro, Serviciul de Cultură, Sport şi Turism.

Informaţii suplimentare cu privire la procedura de selecţie a proiectelor pot fi obţinute la sediul Primăriei Municipiului Sibiu, str. S. Brukenthal nr. 2, e-mail: agendasportiva@sibiu.ro.

Primește titlurile instant

Citește și

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Folosim cookie-uri pe site-ul nostru pentru a putea colecta si folosi date ce ne ajuta sa personalizam continutul si reclamele afisate, pentru a oferi utilizatorilor functionalitati integrate cu platformele social media si pentru a analiza traficul pe site. Impartasim informatiile privind modul in care utilizatorii folosesc site-ul cu partenerii nostri care utilizeaza de asemenea tehnologii online, precum cookies, pentru a colecta si folosi date personale pentru a personalize continutul si reclamele afisate, pentru a oferi utilizatorilor functionalitati integrate cu platformele social media si pentru a analiza traficul pe site si pe intreg internetul. Poti oricand sa te razgandesti si sa iti revizuiesti alegerea. Accept Detalii

Loading...