foto accident transfagarasan masina distrusa

Un tânăr a fost transferat în stare critică la un spital din Timişoara, în timp ce alţi patru sunt internaţi în Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu, după ce în cursul nopţii au căzut cu maşina într-o râpă adâncă de 20 de metri, pe Transfăgărăşan, unde circulau în mod ilegal, traficul fiind închis la acea oră, potrivit reprezentanţilor spitalului sibian.

Un tânăr este în stare gravă la Timişoara, alţi patru sunt internaţi la spital în Sibiu

„Cinci pacienţi au ajuns în cursul nopţii, trei bărbaţi şi două femei cu vârste de 18 şi 19 ani. Dintre ei, un bărbat de 18 ani a fost transferat la Timişoara, cu leziuni semnificative la nivelul corpului. Un bărbat este internat la Neurochirurgie cu tasare de vertebre şi fracturi costale, un alt bărbat este internat şi el la Neurochirurgie cu traumatism cranio-cerebral. Una din fete este în continuare în investigaţii, la Urgenţă, iar alta va pleca acasă cu recomandări medicale”, de declarat luni, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu, Decebal Todăriţă.masina prapastie 3

Au căzut cu maşina în prăpastie

Cei cinci tineri s-au răsturnat cu maşina, în noaptea de duminică spre luni, pe Transfăgărăşan, între Bâlea Lac şi Bâlea Cascadă. Pentru salvarea lor, au intervenit echipe de salvamontişti, SMURD şi ambulanţe din judeţele Sibiu şi Argeş. Şoferul, un tânăr de 18 ani, a avut viteză neadaptată în curbă şi a pierdut controlul direcţiei de deplasare, potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Sibiu, Elena Welter.

Nu circulaţi noaptea pe Transfăgărăşan! Riscaţi două luni să staţi fără permis

Potrivit sursei citate, „şoferul care a provocat accidentul, va fi cercetat pentru vătămare corp din culpă”. Dacă nu făcea accidentul, dar era prins că a condus noaptea pe Transfărăgăşan, lucru interzis prin lege, atunci i se suspenda dreptul de a conduce timp de 60 de zile şi primea o amendă de la 6 la 8 puncte. Regulamentul de funcţionare a DN7C Transfăgărăşan precizează că, circulaţia este interzisă pe timpul nopţii între Piscul Negru (Argeş) şi Bâlea Cascadă (Sibiu)

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns