Psiholog despre tânărul care se masturbează la Sibiu – ”Posibil să fie schizofrenic. Ar putea deveni violent”

1 914

Pozele și filmulețul cu tânărul care se masturbează lângă intrarea de la Urgențele din Sibiu a stârnit rumoare în comunitatea locală. Deși tânărul nu pare a fi agresiv, comportamentul lui s-ar putea schimba la 180 de grade într-o fracțiune de secundă.

Astfel de comportamente, spune psihologul Eduard Puiu, sunt asociate unor persoane cu probleme psihice. ”Cei care fac astfel de lucruri pot fi ori schizofrenici, ori sub influența drogurilor. Dar, dacă acest tânăr a mai făcut asta în același loc, deci repetă comportamentul, cel mai probabil vorbim despre schizofrenie”.

VEZI AICI DETALII ȘI FILMULEȚUL CU ACTELE TÂNĂRULUI

În filmulețul trimis de cititorul Ora de Sibiu se pate observa cum tânărul se masturbează chiar în momentul în care o femeie trece pe lângă el. Nu o agresează în niciun fel, dar violența ar putea apărea oricând. ”Acest gen de oameni care nu au discernământ se pot deda chiar la acte de violență și agresiune asupra altcuiva. Ei nu se gândesc la consecințele faptelor lor, nu au această capacitate”, spune Eduard Puiu.

Psihologul este de părere că tânărul ar fi trebuit internat pentru tratament de specialitate, iar dacă acest lucru nu s-a întâmplat niciodată, este cu atât mai grav.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

1 Comentariu
  1. Teodora scrie

    Ce asteapta autoritatile? sa apara un Caz doua de sechestrari viol etc sa se sesizeze?

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.