Scene de coșmar la Sibiu – Fetiță la un pas să fie violată

6.213

Au fost scene de groază la Sibiu, pe strada Lungă. O copilă de șapte ani a fost pe punctul de a fi violată de un individ în vârstă de 67 de ani, pe stradă, în plină zi.

Fetița se afla împreună cu sora ei pe stradă, în fața unui magazin, unde o așteptau pe mama lor. La un moment dat, un individ, în vârstă de 67 de ani, s-a apropiat de copilă și a încercat să o ademenească. Potrivit polițiștilor, acesta a mângâiat-o pe cap și pe față, după care a invitat-o să îl însoțească. Fetița l-a refuzat, iar bărbatul a amenințat-o.
Trecătorii au intervenit, auzind țipete, moment în care individul s-a năpustit asupra martorilor care au intervenit să o salveze.
„La data de 29 iulie a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Sibiu au reținut un sibian în vârstă de 67 de ani, cercetat penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de agresiune sexuală și lovire sau alte violențe. În fapt, la data de 29 iulie a.c., în jurul orei 11,30, în timp ce se deplasa pe strada Lungă din municipiul Sibiu, bărbatul ar fi avut un comportament neobișnuit față de o minoră în vârstă de 7 ani, mângâind-o în zona capului și a feței, apoi ar fi încercat să o determine pe aceasta să plece cu el, moment în care, auzind refuzul minorei și amenințările bărbatului, mai multe persoane au intervenit, conflictul degenerând în agresiuni fizice între bărbatul în cauză și martori”, spune Elena Welter, purtător de cuvânt al IPJ Sibiu.
Chiar în acel moment însă, prin zonă, a trecut un echipaj de poliție care l-a imobilizat pe agresor.
După primele investigații efectuate la fața locului, polițiștii l-au condus pe sibian la sediul I.P.J. Sibiu în vederea audierii și stabilirii situației de fapt.
În urma administrării probatoriului în cauză, polițiștii sibieni au deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de agresiune sexuală și lovire sau alte violențe.
Bărbatul a fost reținut 24 de ore pe bază de ordonanță, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu cu propunere de arestare preventivă.
Cercetările continuă la nivelul Serviciului de Investigații Criminale din cadrul I.P.J. Sibiu, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Arată comentarii (1)