Începe cel mai frumos eveniment cinematografic în aer liber din Sibiu – Poftiți la Arini Fest Cinema

Cea de-a șasea ediție Arini Fest Cinema revine în acest weekend la Sibiu. În perioada 2-4 august, în parcul Sub Arini din Sibiu – zona pârtiei de săniuș (strada Mihail Sebastian), publicul este invitat la un cinema în aer liber. Publicul este încurajat să organizeze și sesiuni de picnic în spațiile care permit amplasarea de pături, scaune, etc.

Una dintre misiunile Arini Fest Cinema este de a promova, în fiecare an, un nume important al cinematografiei internaționale. Dacă primele ediții Arini Fest Cinema a adus în atenția publicului filme reprezentative semnate de Woody Allen, Wes Anderson, frații Coen și Tim Burton, anul acesta festivalul va face o scurtă incursiune în filmografia regizorului Clint Eastwood. În fiecare seară, începând cu ora 22.00, vom prezenta câte un film reprezentativ pentru acest mare regizor:

– vineri, 2 august, ora 22:00
Curierul Traficanților / The Mule (SUA, 2018, 116 min., r.Clint Eastwood, cu Bradley Cooper, Clint Eastwood)

– sâmbătă, 3 august, ora 22:00
Sully: Miracolul de pe râul Hudson (SUA, 2016, 96 min, r.Clint Eastwood, cu Tom Hanks)

– duminică, 4 august, ora 22:00
Trenul de 15:17 spre Paris (SUA, 2018, 94 min, r.Clint Eastwood)

“Arini Fest Cinema” propune un concept nou în peisajul cultural al orașului Sibiu, reușind prin identificarea unui loc de desfășurare ideal pentru o proiecție de film – pârtia de săniuș din Parcul Sub Arini, prin intervenții simple în spațiul de eveniment, filme interesante și muzică bună, să atragă un public de calitate și să creeze o atmosferă relaxantă pe tot parcursul proiectului.

Mai multe detalii pe pagina de Facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/AriniFestCinema/

 

arini fest 2019filme arini fest 2019program arini fest 2019
Comentarii (0)
Comentează