fbpx

O femeie a stat blocată în mașină șase zile după ce a făcut accident – Au găsit-o trecătorii

335

O femeie din Belgia a făcut accident și s-a răsturnat cu mașina într-un șanț adânc. Preț de șase zile a stat blocată acolo, până când au auzit-o niște trecători țipând.

Potrivit Digi24, Corine Bastide se întorcea, seara târziu, de la serviciu. Într-un sens giratoriu aflat într-o zonă izolată, mașina ei a ieșit de pe șosea. Femeia iși amintește că, atunci când și-a revenit din șoc, a auzit telefonul sunând, dar nu a putut ajunge la el. Nu-și putea folosi mâna și piciorul stâng.

Corine Bastide – victimă: La început, era o căldură sufocantă și am reușit să deschid o portieră, cu piciorul. În weekend a început să plouă și era agreabil, dar, pe de altă parte, a trebuit să dorm în apă două nopți, sâmbătă și duminică, când a plouat mult și era foarte frig.

Femeia a strâns apă de ploaie într-o cutie de gumă de mestecat și a băut-o.

Corine Bastide – victimă: În toate zilele astea doar la asta mă gândeam, să mă mișc, dar adormeam imediat. Mă trezeam, dar nu știam dacă a durat o jumătate de oră, un sfert de oră, zece minute. Când auzeam lume, strigam, dar pur și simplu nu mă auzeau.

În cele din urmă, strigătele ei au fost auzite de alți șoferi, la aproape o săptămână după ce familia o dăduse dispărută.

Hadrien Riga – fiul lui Corine Bastide: Știam doar că telefonul ei sunase la Saint Georges miercuri dimineața, dar de atunci nu mai avusesem nicio veste, nicio pistă, eram pierduți. Și a durat mult. Știu că s-au mobilizat mulți oameni.

-Și asta a dus, în final, la găsirea ei?

-În final, da. Pentru că au fost persoane pe care le cunoșteam și care treceau pe acolo să pună afișe, care au găsit-o în șanț.

Corinne Bastide a suferit mai multe operații și medicii spun că viața ei nu mai este în pericol. A rămas însă cu pareză pe partea stângă.

Sursa: Digi24

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.