răspunsul unui polițișt la 112 - „nu avem echipaj, faceți poze și depuneți reclamație”

Un bărbat care a sunat la 112 a primit un răspuns incredibil de la un polițist. Acesta i-a mărturisit că nu are niciun echipaj pe care să îl trimită în zonă și îi recomandă să depună reclamație.

Bărbatul care a sunat la 112 povestește, pe pagina lui de Facebook, că vineri seara în satul Vadu, din comuna Corbu, județul Constanța, era să se tamponeze cu o mașină care circula cu peste 100 de km/h. Acesta spune că în mașină erau doi copii, cu vârste cuprinse între 14 și 18 ani.

„Era să ne tamponăm la o intersecție, am reușit să mă țin după ei și să-i opresc (pentru că li s-a oprit motorul mașinii din care ieșea și fum, ulei încins și apa fiebea) și am descoperit doi copii băuți morți și fumați cred, care erau în mijlocul unei petreceri! Unul din ei a fugit în curtea unui consătean, care a ieșit la 3 dimineața cu furca în stradă, că un străin îi trăgea de geamuri, l-am calmat și i-am povestit situația cu cei doi copii… Jumătate din sat era treaz și pe stradă de isprava copiilor și de zgomotul mașinii…”, scrie bărbatul.

Acesta s-a decis să ceară ajutor și a sunat la 112, timp în care copiii au abandonat mașina și au fugit prin curțile oamenilor.

„Le-am povestit celor de la Poliție că am avut conflicte verbale cu ei, dar erau agresivi și băuți și nu am avut chef să isc vreo bătaie pe acolo. Și răspunsul a fost magnific: Poliția Orașului Năvodari: <Nu avem niciun echipaj în zona Vadu și nici pe cineva disponibil acum să vină la dumneavoastră! Faceți poze la mașină și duceți-vă mâine la Năvodari și depuneți reclamație la Poliție!”, povestește bărbatul pe rețeaua de socializare.

Poliția Constanța analizează situația expusă de bărbat pe Facebook.

Sursa: Mediafax

Ultima oră

Comentariul meu