Weekend plin la Sibiu – de la filme în aer liber și până la petreceri atractive în cluburi

1.476

Dacă e să ne luăm după ce anunță meteorologii urmează un final de săptămână ploios. Așa că, dacă piscina nu prea e o opțiune, aveți de ales între alte evenimente care sunt organizate în oraș. Și nu sunt puține.

Distracția de weekend pornește întotdeauna mai bine dacă start-ul se dă în Cotton Pub. Așa că pentru vineri faceți o rezervare la 0752 268 866 pentru că se anunță o mega seară. Și nu ar avea cum să fie altfel, pentru că la platane va urca DJ Cipi Hampu, iar atmosfera va fi întreținută de MC Rosso. Sâmbătă Cipi Hampu & Dj Luca, promit o seară ”vibes”, care începe sus pe noua terasă și continuă apoi în pub.

Calfele Călătoare s-au reîntors la Sibiu, iar în fiecare zi, de la ora 10, vor fi în Piața Huet. Vor lucra acolo, iar cei interesați îi pot ajuta, iar astfel vor învăța câteva din tehnicile lor.

La Biserica Evanghelică din Piața Huet începe la ora 12:20 concertul a la carte, devenit deja o tradiție a zilelor de vineri. Biletul de intrare este de 15 lei pentru adulţi, 10 lei pentru studenţi şi elevi, copiii sub 12 ani având gratuitate. În prețul biletului este inclusă și vizitarea turnului Bisericii. Biletele pot fi achiziţionate din chişocul aflat în Sacristia Bisericii.

Stagiunea de vară a Teatrului BIS este în plină desfășurare. Vineri, de la ora 18 se va juca Anaz și Dragonul, sâmbătă de la ora 21 Dragostea durează o săptămână, iar duminică de la ora 21 Monoloagele vaginului.

Vineri, de la ora 19:30, în Muzeul în Aer Liber are loc un concert de nai. Pe scenă vor urca Radu Nechifor, Alexandra Pitulice, Liselotte Rokyta, Gheorghe Rizea, Flavius Tinica.

Festivalul Internațional ”Cântecele munților” aduce la Sibiu o serie de concerte și evenimente ce nu trebuie ratate și care se vor desfășura pe tot parcursul finalului de săptămână. Detalii AICI.

Festivalul ICon Arts continuă cu concerte de excepție. Detalii despre program se găsesc AICI. 

De vineri până duminică  începe o nouă ediție Arini Fest Cinema în Parcul Sub Arini, în zona pârtiei de săniuş de lângă restaurantul Bolta Rece. Intrarea este liberă. Detalii despre program, AICI

Festivalul Internațional Romaii Poesia are loc în mai multe locații din Sibiu și împrejurimi. Dacă vă doriți să aflați mai multe despre artiștii romi, detalii găsiți AICI.

 

 

 

 

 

 

 

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.