a murit afaceristul marcel toader - fostul soț al gabrielei cristea avea 56 de ani

Omul de afaceri Marcel Toader a murit sâmbătă, la vârsta de 56 de ani. Fostul rugbist a făcut stop cardiac, au declarat surse medicale. Potrivit acestora, medicii au încercat manevre de resuscitare peste o oră, dar fără rezultat.

Marcel Toader a decedat în urma unui infarct, spun sursele medicale. „Avea probleme cu inima, în 2012 a făcut un infarct, dar nu știu dacă și-a tratat probleme de sănătate. Noi nu mai comunicăm deloc”, a declarat fosta soție a lui Marcel Toader, prezentatoarea Gabriela Cristea, pentru MEDIAFAX.
Marcel Toader a fost cunoscut opiniei publice și datorită relațiilor pe care le-a avut și mai ales a certurilor care au urmat după despărțiri.
Apropiați ai omului de afaceri au declarat că acesta avea probleme financiare în ultima perioadă și a suferit foarte mult din cauza despărțirii de cântăreața Maria Constantin.
Marcel Toader a fost căsătorit cu prezentatoarea TV Gabriela Cristea și apoi cu cântăreața Maria Constantin.
De aceasta din urmă s-a despărțit în anul 2017, ulterior divorțul fiind subiectul emisiunilor de monden, acolo unde Marcel Toader și-a acuzat fosta soție de infidelitate.

Ultima oră

Comentariul meu