VIDEO – Cel puțin nouă morți și șaisprezece răniți într-un atac armat din Texas

604

Cel puțin nouă persoane au fost ucise, iar alte 16 au fost rănite într-un atac armat ce a avut loc în Dayton, Ohio, au informat duminică autoritățile americane, relatează site-ul postului BBC.

Potrivit Poliției din Dayton, Ohio, autorul atacului a murit în urma incidentului armat. Asistentul șefului poliției, Matt Carper, a declarat pentru reporteri că ofițerii au reușit să îl doboare pe atacator. „Oamenii noștri sunt foarte bine antrenați pentru o astfel de situație”, a declarat acesta. Poliția a fost anunțată că un astfel de incident este în desfășurare în jurul orei locale 01.00, în fața unui bar din districtul Oregon, Ohio.

video

Victimele au fost transportate de urgență la spitale, a informat presa. „Am avut ofițeri în apropiere și au reușit să răspundă la timp și să pună capăt incidentului”, a informat Departamentul de Poliție din Dayton. Incidentul a avut loc la doar câteva ore de atacul armat din El Paso, Texas, în urma căruia alte 20 de persoane au murit. Autoritățile cer ajutorul martorilor.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi