Personajele din Game of Thrones vin la Shopping City Sibiu într-o expoziție

242

În plin sezon de vară, Shopping City Sibiu aduce legendara iarnă din Game of Thrones, sub forma unei spectaculoase expoziții de micro-sculpturi în mină de creion. 30 de personaje și simboluri ale serialului-fenomen sunt expuse la parter, în zona scărilor rulante, până pe 1 septembrie.

Create manual de către artistul rus Salavat Fidai, lucrările necesită o migală și precizie extraordinare, astfel că, pentru realizarea unei singure figurine, poate fi nevoie și de 12 ore de muncă. Singurele ustensile pe care acesta le utilizează sunt un cuțit de sculptură, o lupă și un microscop, pentru a putea adăuga detalii extrem de fine.

Astfel, vizitatorii Shopping City Sibiu vor putea admira, tot cu ajutorul unei lupe, sigiliile caselor Westeros, dragonii Reginei Daenerys, Regele Nopții sau Tronul de Fier. Lucrările prezentate în centrul comercial sunt doar o parte din portofoliului artistului rus, ce are opere expuse acum în galerii și colecții private din SUA, Australia, Italia, Emiratele Arabe Unite, Germania, China și multe alte țări.

Nu în ultimul rând, fanii Game of Thrones vor avea ocazia de a se fotografia cu un personaj legendar al serialului: unul dintre dragonii lui Daenerys.

Mai multe detalii despre cea mai „rece” campanie a verii pot fi descoperite pe site-ul Shopping City Sibiu, precum și pe pagina de Facebook.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.