Polițist găsit împușcat în cap lângă un cimitir – A lăsat un mesaj de adio

Un agent de poliţie în vârstă de 32 de ani de la Secția de Poliție Rurală Dărmănești din județul Suceava, a fost găsit împuşcat în cap, luni, în municipiul reședință de județ, în zona unui cimitir.

Potrivit IPJ Suceava, polițistul, în vârstă de 32 de ani, din cadrul Secției de Poliție Rurală Dărmănești, a fost găsit împușcat în cap în mașina personală pe un deal de la marginea cartierului Burdujeni din Suceava.
„Este vorba de un polițist în vârsta de 32 de ani care s-a împușcat cu pistolul din dotare și a fost transportat la spital în stare gravă. În acest caz se fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă, nu există suspiciuni, este vorba de un act suicidal”, a declarat, pentru Mediafax, purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, Ionuț Epureanu.
Bărbatul este supus, luni seara, unei intervenții chirurgicale la Spitalul județean Suceava.
Polițistul a fost găsit de colegii lui, care au început să îl caute după ce a lăsat un mesaj de adio pe Facebook. Potrivit unor surse locale, bărbatul era divorțat recent.
La ora transmiterii acestei știri, echipa operativă a IPJ Suceava se află la fața locului pentru cercetări, urmând să stabilescă împrejurările în care s-a petrecut incidentul.

politist impuscatsuceavatentativa de sinucidere
Comentarii (0)
Comentează