tribuna stadion municipal sibiu

Municipalitatea sibiană a anunțat că a reușit să finalizeze procedurile de desemnare a firmei care să modernizeze terenul și suprafața de joc de pe stadionul Municipal. Sibienii de la Terra Building au la dispoziție 75 de zile să facă acest lucru. Astfel cel târziu la finele lunii octombrie, FC Hermannstadt va juca din nou acasă în liga 1.

În urma unei proceduri de achiziție la care au participat cu oferte cinci firme, Primăria Sibiu a semnat miercuri, 7 august contractul de lucrări pentru refacerea suprafeței de joc a Stadionului Municipal. Contractul a fost semnat cu firma SC Terra Building SRL și are o valoare de 4.758.138,53 lei.
Lucrările prevăzute includ decopertarea terenului de joc, montarea sistemului de drenaj a apei, montarea sistemului de irigații pentru gazon, montarea unui sistem de încălzire pentru ca gazonul să poată fi utilizat și în sezonul rece. Apoi se va așterne stratul de înrădăcinare a noului gazon. Termenul de realizare a acestor lucrări este de 75 de zile.
“Știu că fanii fotbalului sunt nerăbdători, dar nu dorim să executăm doar lucrări de fațadă. Vrem să dăm Sibiului un stadion pe care se pot juca competiții europene. Pentru asta avem de planificat, contractat și executat lucrări foarte ample, cu respectarea unor proceduri legale, care nu se pot face peste noapte. Stadionul este important și pentru noi, în strategia noastră de a sprijini sportul sibian.”. spune Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu.
Asta înseamnă că cel târziu la finele lunii octombrie, FC Hermannstadt ar putea să evolueze din nou pe stadionul din Parcul Sub Arini. Sibienii au programate meciurile cu FC Voluntari (19 octombrie) și FCSB (28 octombrie).

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns