Weekend atractiv la Sibiu – Cu grade multe și evenimente ”de foc”

0 3.135

Weekend-ul care începe va fi unul fierbinte. Nu doar în termometre, ci și atmosfera orașului va fi încinsă de evenimentele care sunt organizate aici. De la petreceri la ateliere pentru copii, toate vor umple timpul zilelor libere în cel mai plăcut mod.

Distracția finalului de săptămână începe în Cotton Pub. Vineri DJ Cipi Hampu și DJ Luca vor fi cei responsabili cu muzica bună, așa că din acest punct de vedere nu există dubii că totul va fi perfect. DJ Luca revine la platane și sâmbătă seara pentru a continua distracția de cu o noapte înainte. Sună bine propunerea, așa că ar fi cel mai bine să vă rezervați un loc la numărul de telefon 0752 268 866.cotton fete

Calfele călătoare pot fi văzute din nou la lucru, în fiecare zi, de la ora 10. Sunt de găsit în Piața Huet, în curtea Bisericii Evanghelice. Va fi o experiență interesantă atât pentru copii, cât și pentru părinții sau bunicii lor, deoarece calfele acceptă ajutorul lor.

@Gabriela Cuzepan Bebeselea 2017 Calfe148

Seria concertelor a la carte continuă la Biserica Evanghelică din Piața Huet. Vineri, de la ora 12:20 va începe concertul din această săptămână. Biletul de intrare este de 15 lei pentru adulţi, 10 lei pentru studenţi şi elevi, copiii sub 12 ani având gratuitate. În prețul biletului este inclusă și vizitarea turnului Bisericii. Biletele pot fi achiziţionate din chioșcul aflat în Sacristia Bisericii.

Gusturile Verii este evenimentul din cadrul Programului Sibiu Capitală Gastronomică europeană ce va umple Piața Mare de arome și miresme. Dar și de gusturile mâncărurilor tradiționale. Evenimentul are loc de vineri până duminică, iar despre ce se va întâmpla acolo citiți AICI. 

regiune gastronomica1 1

Vineri și sâmbătă, în Piața Mică, stăpân va fi dansul. Are loc Sibiu Dans Festival– o feerie coregrafică ce include toate genurile de dans: dans modern, contemporan, show-revue, dans de caracter, street dance. Cei mai talentați studenți, cei mai creativi coregrafi se vor ȋntrece ȋn Piața Mică ȋntr-un maraton al dansului pentru a ne cuceri inima și Marele Trofeu al Sibiu Dans Festival.

Grădina Bis se deschide din nou pentru două piese de teatru ce se vor juca aici. Sâmbătă de la ora 21 Delirium va fi prezentat publicului, iar duminică de la ora 20 Lipicioșii- planeta roz bombon.

67360270 917002638650771 5346339070601592832 N
FOTO Facebook BIS Teatru

Și în Muzeul ASTRA va fi vorba despre gastronomie, duminică. Opt companii internaționale își va forma echipa de bucătari din rândul angajaților și vor realiza rețetele tradiționale reinterpretate alese, cu influența specifică dorită. Participanții la acest eveniment culinar și cultural vor avea parte de un circuit gastronomic în care vor întâlni diverse produse (aperitive, feluri de bază, deserturi) prezentate în moduri interesante și atractive, bucurându-se de gusturi noi, toate acestea însoțite de muzică și voie buna. Fiecare preparat gătit de echipele participante trebuie să folosească și produse sustenabile, de la producători locali, astfel încât să se realizeze un circuit între producători și consumator.

Muzeul ASTRA a pregătit și pentru copii activități în acest final de săptămână. Cei mici pot învăța tainele olăirului sau pot vedea piese de teatru. Detalii AICI. 

 

 

 

 

 

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.