telefon

Consiliul Judeţean (CJ) Sibiu va pune în funcţiune până la finalul lunii, o linie telefonică gratuită, la care vor putea suna toţi cetăţenii nemulţumiţi de prestaţia funcţionarilor publici, dar şi de toţi angajaţii instituţiilor din subordine, inclusiv medici, asistente, care pretind mită la serviciu, a anunţat luni, unul din directorii din instituţie, Oana Popa.

„Alo? Mi s-a cerut şpagă de către …”

„Facem demersuri (…) pentru un număr de telefon gratuit care va fi pus în funcţiune în maxim două săptămâni de zile, unde, toţi cei care vor să sesizeze o faptă de corupţie sau un comportament nelalocul lui, al unui funcţionar public sau al unui angajat al Consiliului Judeţean sau din orice instiuţie subordonată, inclusiv Spitalul Clinic Judeţean, fiecare cetăţean poate să semnaleze aceste fapte, la un număr de telefon gratuit şi se vor lua măsurile”, a declarat luni, într-o conferinţă de presă, Oana Popa, director în CJ Sibiu. Potrivit sursei citate, la această linie telefonică va răspunde un robot, care va prelua şi înregistra apelurile primite. Ulterior, reclamaţiile vor fi transcrise şi predate preşedintelui CJ Sibiu şi celor abilitaţi să ia măsuri. Va fi un robot. Se va înregistra vocea, după aceea va fi transcrisă şi acea sesizare va merge pe circuit, la preşedinte. Este o linie a Consiliului Judeţean special gândită pentru fapte de corupţie”, a mai spus Oana Popa.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Join the Conversation

1 Commentariu

Lasă un răspuns

  1. Eficienta 0. Nici o sanctiune aplicata pe baza tel nu tine in instanta. Si dr nu cer. Te tin „incurcat” pana dai. Deci chiar titlul masurii e gresit!
    Se poate remedia situatia fixand termene clare de raspuns. Soliciti un serviciu, in x ore primesti un raspuns/serviciu medical: analize, reteta, RMN, operatie, etc. De ce unii primesc coronorafie sau stent in x ore iar altii in 10 zile!??? Cum justifica un dr 10 zile de internare ptr o analiza???
    Dr VERIFICATI de superiori ( care sa-si justifice ORELE si banii de sef, ca sefia nu-i un premiu ptr orgoliosi ci o asumare de raspundere si munca exemplara) ptr ce prescriu si sa-si asume serviciul medical recomandat.
    Si sa raspunda ptr fiecare ora in care Casa deconteaza internari, agravari sau vieti distruse!!!