foto accident microbuz caineni

Toate cele şase persoane rănite duminică, în accidentul de microbuz, de pe DN7, de la Câineni, care au fost aduse cu ambulanţele la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu, au fost externate, a declarat luni, purtătorul de cuvânt al spitalului, Decebal Todăriţă. Oamenii veneau de la un pelerinaj.

Au scăpat uşor din cel mai grav accident rutier din ultima vreme

“Toţi răniţii de ieri (duminică n.r.) au plecat cu recomandări. Au fost şase persoane, toate din accidentul de ieri”, a explicat purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă din Sibiu, Decebal Todăriţă. În urma accidentului de microbuz, 13 persoane au fost transportate la spitalele din Vâlcea, Sibiu şi Craiova.

Microbuzul făcea curse Piteşti – Ocna Sibiului

Reprezentanţii Poliţiei Vâlcea au precizat că microbuzul implicat în accident efectua o cursă ocazională pe ruta Piteşti – Ocna Sibiului, în momentul în care s-a produs evenimentul. Microbuzul se întorcea dintr-un pelerinaj şi se îndrepta spre Piteşti, potrivit purtătorului de cuvânt al Ambulanţei Sibiu, Crinu Vasile Scridon.

19 răniţi în accidentul de pe Valea Oltului

De asemenea, în urma cercetărilor s-a stabilit că vinovat de producerea acestuia este şoferul autoturismului, un bărbat de 60 de ani din Dolj, care, din neatenţie, ar fi pătruns pe contrasens şi a izbit frontal microbuzul în care se aflau 19 persoane.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News


Comentariul meu