Vasile Spinean: Sibienii internati in spitale nu ar trebui sa isi cumpere medicamente

0 548

Casa de Asigurări de Sănătate Sibiu anunţă că are banii necesari până la finalul anului, pentru ca medicii şi asistentele să ia salariile mărite. Tot Casa de Asigurări de Sănătate spune că orice pacient internat într-un spital public din judeţul Sibiu, trebuie să beneficieze de tratament, nu trebuie să vină cu medicamente de acasă.

Directorul Casei de Asigurări de Sănătate Sibiu: Banii se vor asigura până la sfârşitul anului

„Banii care se vor asigura de Casa de Asigurări de Sănătate pe cele două componente şi anume, servicii medicale şi influenţe salariale, se vor asigura până la sfârşitul anului”, a dat asigurări miercuri, într-o conferinţă de presă, directorul Casei de Asigurări de Sănătate Sibiu, fostul director al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă din municipiu, Vasile Spinean. Cu alte cuvinte, medicii şi asistentele care lucrează la stat, în judeţul Sibiu, nu trebuie să se îngrijoreze, vor lua banii promişi de Guvern tot anul acesta, la salariu.

Fostul director de spital public, actualul şef al Casei de Asigurări de unde vin banii: Pacienţii nu trebuie să vină cu medicamente de acasă la spital

Întrebat dacă statul asigură tratamentul necesar pentru pacienţii din spitalele din judeţul Sibiu, în aşa fel încât aceşti bolnavi să nu vină de acasă cu medicamentele, Vasile Spinean a spus miercuri că, Casa de Asigurări de Sănătate Sibiu dă banii spitalelor, acolo directorii răspund de cum îi cheltuie. „Eu sper că nu (trenuie pacienţii să vină cu medicamente de acasă n.r.), la fel cum se întâmpla pe vremea când am lucrat şi eu pe la spital”, spune Vasile Spinean.

 

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.