galerie csu sibiu 2018
Galeria lui CSU. FOTO - CSU Sibiu / Ana Maria Mătușoiu

CSU Sibiu pune în vânzare, începând de luni, 19 august 2019, la sediul clubului, cardurile-abonament pentru noul sezon competițional. Timp de trei săptămâni, abonații vechi au posibilitatea de a-și reînnoi abonamentul vechi, păstrând același loc, urmând ca din 9 septembrie să fie deschisă vânzarea pentru cei care nu au avut abonament în sezonul anterior.

Iubitorii baschetului sibian sunt așteptați începând de luni, 19 august 2019, la sediul CSU Sibiu (str. Rennes, nr.2), pentru a-și procura cardurile de acces pentru întregul sezon.
Programul de vânzare a abonamentelor este de luni până joi, între orele 12:00 și 18:00.
Primele trei săptămâni le sunt dedicate exclusiv abonaților sezonului 2018-2019, ei având prioritate în a-și păstra locurile de anul trecut, urmând ca începând cu 9 septembrie, cardurile de acces să se comercializeze pentru fanii care vor să renunțe la “goana după bilete” și își doresc abonament și loc garantat pentru întregul sezon.

Prețurile abonamentelor pentru întregul sezon, în funcție de sector, sunt următoarele:
*Sectorul A și Sectorul B: 300 de lei
*Sector C și Sector D: 400 de lei
*Sector VIP: 700 de lei

Reînnoirea abonamentelor se face în baza actului de identitate și a cardului vechi, iar abonații noi sunt așteptați cu buletinul.
”Facem precizarea că abonamentele asigură locul în sală și acces la toate partidele BC CSU Sibiu de pe teren propriu din acest sezon. BC CSU Sibiu va juca în Sala Transilvania minim 15 de meciuri în Liga Națională, 1 în Cupa României și minim 3 în competițiile europene. Biletele de acces pentru fiecare meci din sezonul regulat vor costa 20 lei, iar pentru partidele din TOP 6, Play-off și Fiba Europe Cup prețul unui tichet de acces va fi de 25 de lei. Copiii până la 6 ani au acces gratuit fără a li se asigura loc pe scaun”, spun cei de la CSU Sibiu.
În sezonul anterior, peste 1250 de suporteri sibieni s-au abonat la meciurile echipei sibiene.

De asemenea, începând cu sezonul trecut abonații au putut fi beneficiarii unei serii de extra- opțiuni, trei dintre acestea urmând a fi în continuare valabile:

1. ”Little eagles”: BC CSU Sibiu înțelegere responsabilitatea pe care o are față de copiii din oraș, crescuți în spiritul galben-albastru. Tocmai de aceea, ușile noastre sunt deschise pentru ei din dorința de a le da aripi! Acest program vine în sprijinul părinților aflați în căutarea unui cadou inedit sau a celor care vor să le facă o surpriză celor mici, în urma rezultatelor bune de la școală sau de la echipa de juniori la care evoluează! Astfel, dacă vrei să îi oferi copilului tău o experiență memorabilă, sună-ne și alege unul dintre pachetele noastre, special concepute pentru fetele și băieții cu vârste cuprinse între 5 și 15 ani. Ele includ cadouri și acțiuni prin care cei mici vor fi în centrul atenției, în mijlocul familiei CSU Sibiu, totul într-o minunată seară de meci în Sala Transilvania!

2. ”La mulți ani cu CSU, la FiFi World!” – Petrecerea de ziua de naștere a copilașului tău poate deveni un eveniment de care vă veți aminti peste ani și ani. Dacă o sărbătorești în locația noului nostru partener, jucătorul preferat al piticului tău va fi parte din petrecere și va aduce cu el un tort, un cadou semnat de întreaga echipă și cele mai calde urări din partea noastră și a ta! Mai multe detalii despre beneficiile oferite de FiFi World abonaților și fanilor CSU veți putea afla în curând de pe siteul nostru și conturile de Facebook și Instagram.

3. ”Toți ca 1!” Fii îmbrăcat ca un ”Vultur” adevărat! Acum poți alege un Fan-pack complet marca ANDU la un preț preferențial: trening, echipament de joc, hanorac, tricou polo, geantă sport și alte produse personalizate cu însemnele echipei tale de suflet. Abonații noștri au prioritate și un discount substanțial la cumpărături în valoare de peste 200 de lei, așa că nu ezita să ne suni pentru a-ți prezenta oferta!

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns