Moarte cumplită lângă Sibiu – Un cioban și-a omorât prietenul după care s-a pus să doarmă

1 27.992

Crimă oribilă lângă poligonul de la Poplaca. Un bărbat din Rășinari și-a omorât prietenul după care s-a pus să doarmă. A doua zi, a sunat la 112 să anunțe că a gasit cadavrul. Din cauză că în seara crimei era beat, omul nu și-a adus aminte că el a fost cel care l-a omorât.

L-a omorât, apoi s-a pus să doarmă
Totul s-a petrecut duminică seara, lângă poligonul dintre Sibiu și Poplaca. Pe fondul unor neînțelegeri mai vechi, un rășinărean în vârstă de 45 de ani, beat fiind, s-a urcat la volan și a lovit cu mașina un bărbat de 48 de ani. Se pare că cei doi, care erau ciobani la o stână, se certaseră cu câteva zile înainte pe niște baloți de paie.

La un moment dat, orbit de furie, agresorul a coborât din mașină și s-a năpustit asupra bărbatului cu un topor, după care l-a lovit până i-a provocat moartea cu o bâtă ciobănească. Fără să conștientizeze ce a făcut, criminalul s-a pus să doarmă ca și cum nu s-a întâmplat nimic.

Nu și-a adus aminte că el a comis crima
A doua zi, când s-a trezit, a găsit cadavrul colegului de stână, și a alertat autoritățile. Fiindcă în noaptea crimei fusese beat, nu își mai aducea aminte că el a fost cel care l-a omorât.

Criminalul a fost arestat preventiv pentru omor.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
1 Comentariu
  1. […] Totul s-a petrecut duminică seară. Un bărbat în vârstă de 45 de ani, din rășinari, beat fiind, s-a urcat la volan și a lovit cu mașina un bărbat de 48 de ani,a notat oradesibiu.ro. […]

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.