VIDEO FOTO – Lucrări în toi la terenul de pe stadionul Municipal – Chiar și în zi de sărbătoare

0 3.918

Muncitorii de la Terra Building lucrează deja de trei zile pe stadionul Municipal, pentru schimbarea terenului și suprafeței de joc. Pentru că vor să termine lucrările în mai puțin de 75 de zile, cei de la firma sibiană au decis să se lucreze și în zilele de sărbătoare. Așa s-a întâmplat și joi, în ziua de Sf. Maria.

Municipalitatea sibiană a anunțat săptămâna trecută că a reușit să finalizeze procedurile de desemnare a firmei care să modernizeze terenul și suprafața de joc de pe stadionul Municipal. Sibienii de la Terra Building au la dispoziție 75 de zile să facă acest lucru. Primăria Sibiu a semnat miercuri, 7 august contractul de lucrări pentru refacerea suprafeței de joc a Stadionului Municipal. Contractul a fost semnat cu firma SC Terra Building SRL și are o valoare de 4.758.138,53 lei.stadion municipal lucrari teren 1Lucrările prevăzute includ decopertarea terenului de joc, montarea sistemului de drenaj a apei, montarea sistemului de irigații pentru gazon, montarea unui sistem de încălzire pentru ca gazonul să poată fi utilizat și în sezonul rece. Apoi se va așterne stratul de înrădăcinare a noului gazon. Termenul de realizare a acestor lucrări este de 75 de zile.stadion municipal lucrari teren 2 stadion municipal lucrari teren 3 stadion municipal lucrari teren 4 stadion municipal lucrari teren 5 stadion municipal lucrari teren 6 stadion municipal lucrari teren 7 stadion municipal lucrari teren 9
Joi pe stadion se lucra cu mai multe utilaje la decopertarea actualei suprafețe de joc. Vechiul gazon a fost îndepărtat cu grijă și așezat în suluri vizavi de terenul de joc.
“Știu că fanii fotbalului sunt nerăbdători, dar nu dorim să executăm doar lucrări de fațadă. Vrem să dăm Sibiului un stadion pe care se pot juca competiții europene. Pentru asta avem de planificat, contractat și executat lucrări foarte ample, cu respectarea unor proceduri legale, care nu se pot face peste noapte. Stadionul este important și pentru noi, în strategia noastră de a sprijini sportul sibian.”. spune Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu.

Asta înseamnă că cel târziu la finele lunii octombrie, FC Hermannstadt ar putea să evolueze din nou pe stadionul din Parcul Sub Arini. stadion municipal lucrari teren 13 stadion municipal lucrari teren 11 stadion municipal lucrari teren 12Sibienii au programate meciurile cu FC Voluntari (19 octombrie) și FCSB (28 octombrie).

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.