Un concern elvețian care are o fabrică și la Sibiu concediază peste 1.000 de oameni

0 3.113

Phoenix Mecano, o companie internațională care produce mase plastice și are o fabrică și la Sibiu, a anunțat că va concedia aproximativ 1000 de angajați pentru a eficientiza profitul, scrie g4media.ro. La Sibiu sunt angajați peste 300 de oameni.

Singurele țări nominalizate de directorul executiv al grupului au fost Germania și China, în timp ce despre Elveția oficialul companiei a spus că nu va fi afectată. CEO-ul Rochus Kobler nu a menționat România printre țările în care grupul industrial va face concedieri.

Phoenix Mecano, producător de componente electrice și mecanice pentru diverse industrii, printre care și cea auto, a anunțat că rezultatele financiare sunt afectate de războiul comercial dintre SUA și China, precum și de încetinirea comenzilor în industrie la nivel global.

În România, Phoenix Mecano deține la Sibiu o fabrică de produse materiale plastice, destinate în special industriei electrotehnice. La Sibiu lucrează peste 300 de angajați, iar compania a avut o cifră de afaceri de 128 milioane lei în anul 2018.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...