Trump i-a făcut cadou lui Iohannis o șapcă cu un mesaj sugestiv

0 822

Klaus Iohannis a primit marți de la președintele SUA, Donald Trump, o șapcă cu mesajul: Make Romania Great Again.

Președinții Klaus Iohannis și omologul american Donald Trump și-au făcut cadouri, în cadrul vizitei efectuate de șeful statului român în America, Iohannis primind o șapcă ce are inscripționat „Make Romania Great Again”, după mesajul de campanie al lui Donald Trump.
În timpul campaniei din SUA, Donald Trump a fost surprins de multe ori purtând o șapcă roșie cu mesajul Make America Great Again – „Să facem America măreață din nou”.
Acum, președintele american i-a făcut cadou lui Klaus Iohannis o șapcă albă cu mesajul „Make România Great Again”.
Președintele român este surprins, într-o fotografie postată de Administrația Prezidențială, purtând șapca la masa discuțiilor cu oficialii americani, spre amuzamentul celor prezenți.
Printre cei aflați la masă, de partea românească, se află și Bogdan Aurescu și George Maior. Acesta din urmă este ambasadorul României în SUA, fost șef al Serviciului Român de Informații, iar recent a fost implicat într-un scandal, după ce Teodor Meleșcanu, în calitatea sa de ministru de Externe, a cerut rechemarea sa pe motiv că raportul Comisiei SRI a arătat modul în care Maior a folosit instituția pe perioada în care a condus-o. George Maior nu a mai fost însă rechemat.
Legat de schimbul de daruri, Klaus Iohannis a anunțat că i-a făcut cadou lui Donald Trump un stilou.
Întrebat dacă această vizită va influența rezultatul alegerilor în țară, adică dacă îi aduce un capital de imagine, preșdintele a răspuns: „Nu știu dacă va influența rezultatul alegerilor, dar va impulsiona dezvoltarea parteneriatului strategic”.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.