FOTO – La Ocna Sibiului se va face un teatru de vară şi tiroliană

0 474

Parcul din Ocna Sibiului există doar pentru localnicii care îl ştiu. Nici măcar un indicator nu este montatm, ca turiştii să ştie că se pot plimba la răcoare, pe aleile cu pavele, necurăţate de iarbă. Parcul balnear are alei, curent electric, canalizare şi apă, tot cu bani daţi de Guvern. Dar nu are cine să îl întreţină cum trebuie. Acum, tot Guvernul dă alţi bani ca aici să se facă un teatru de vară, tiroliene, panouri de căţărare pentru copii.

Parcul răcoros din Ocna Sibiului, lăsat pradă nepăsării

Primarul oraşului staţiune, Ocna Sibiului, Claudiu Predescu, l-a invitat joi, pe ministrul Turismului, şeful PSD Sibiu, însoţit de jurnalişti, să viziteze staţiunea. Una dintre opriri a fost în ceea ce primarul numeşte „parc”. Un loc pustiu, dar răcoros, în care am aflat de la primar că se plimbă doar localnicii, dar nici aceia prea des, unde există alei pavate, dar din păcate buruienile au pus stăpânire pe ele, că nu are cine să cureţe parcul. Nici măcar un indicator care să îşi spună că te afli în Parcul balnear, cum îi spune primarul, nu există. Cei din Ocna Sibiului se laudă că atrag mulţi bani şi modernizează staţiunea. Un exemplu este acest parc. El are alei, curent electric, apa şi canalizare, spun mai-marii oraşului, datorită unui proiect finanţat de Guvern. Acum, Ministerul Turismului, dă peste 300.000 de lei celor din Ocna Sibiului să facă parcul mai atractiv şi pentru turişti.

Primarul de la Ocna Sibiului: „Turiştii nu intră în parc”

Primarul de la Ocna Sibiului ne spune că turiştii nu intră în parc. Turiştii nici nu au cum să intre într-un parc, dacă nu ştiu că acolo e parc. Şi ei poate s-ar mai răcori la umbra copacilor din parc, dacă ar avea băncuţe, cişmele şi alte lucruri banale dar fără de care un parc nu se poate numi … parc.

Spectacole ca lumea să vină în parc

În parcul din Ocna Sibiului se va face un teatru de vară, adică o scenă pentru spectacole. Cei mici, vor avea la dispoziţie panouri de căţărare şi tiroliene pe 80 de metri.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.