Furt la un magazin din Slimnic – Hoțul a plecat cu bani și materiale de construcții

879

Un bărbat din Hamba, în vârstă de 40 de ani, a dat iama într-un magazin de construcții din Slimnic, în plină noapte, și a furat bani și bunuri în valoare de 3.000 de lei.

În cursul zilei de miercuri, polițiștii din cadrul Secției nr. 1 Poliția Rurală Șelimbăr au reușit identificarea și reținerea unei bărbat bănuit de săvârșirea unei infracțiuni de furt calificat.

„În fapt, în data de 19 august a.c., reprezentantul legal al unei societăți comerciale din Slimnic a sesizat faptul că autori necunoscuți au pătruns prin efracție, pe timp de noapte, în incinta societății de unde au sustras bani și bunuri, prejudiciul creat fiind estimat la 3.000 de lei”, spun reprezentanții IPJ Sibiu.

La data de 21 august, în urma activităților specifice desfășurate, s-a reușit identificarea persoanei bănuite de săvârșirea acestei fapte: un bărbat în vârstă de 40 de ani, domiciliat în Hamba, județul Sibiu.

Împotriva acestuia s-a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Sibiu, urmând a fi prezentat astăzi instanței cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Cercetările în acest dosar continuă.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi