incediu zoo

Incendiul din weekend de la Grădina Zoologică din Sibiu a mistuit o terasă întreagă. Comercianții se tem că acest episod se va repeta, motivând că rețeaua electrică e praf.

Flăcările n-au mai lăsat nimic în urma incendiul. În locul fostei terase acum e numai scrum. Comercianții acuză conducerea Grădinii Zoologice și spun că există mari probleme la rețeaua electrică.

„Este o problemă foarte mare la rețeaua electrică. Au mai fost probleme și acum vreo două săptămâni. Efectiv au luat foc cablurile electrice pe un stâlp. Cei din conducere știu de lucrurile acestea. Au fost informați și în scris de către toți comercianții, acum o săptămână și degeaba. Uitați unde s-a ajuns”, spun câțiva comercianți sub protecția anonimatului.

Directorul Grădinii Zoologice din Sibiu, Marius Lunca, vine cu lămuriri și spune că nu există probleme la rețea.

„Nu există probleme din rețea. Comercianții au încercat să spună asta după incendiu, dar se vede clar și pe camerele de filmat că problema a fost la terasă. Incendiu a pornit de la un frigider. Am verificat în procesele verbale, cei de la ISU au stailit că a fost vorba despre un scurt circuit la un frigider. Tot focul a pornit din interiorul terasei”, transmite Marius Lunca.

Detalii despre incendiu aici.

De asemenea, directorul mărturisește că, în urmă cu două luni, au existat întreruperi de curent, dar situația a fost remediată în scurt timp.

Comentariul meu

Lasă un răspuns