Iohannis respinge remanierea Guvernului – ”Nu accept nicio propunere. Toate sunt inacceptabile”

0 534

Președintele Klaus Iohannis a anunțat miercuri seară că respinge integral remanierea propusă de către premierul Viorica Dăncilă. Șeful statului spune că propunerile pe care le-a primit sunt inacceptabile.

„În primul rând nu accept nicio propunere de remaniere din partea acestui Guvern, nu doar pentru că Guvernul și-a schimbat componența politică, ci pentru că propunerile pe care le-am primit sunt pur și simplu inacceptabile. Așadar, resping în integralitate remanierea propusă de premier. Resping propunerea pentru ministrul Justiției. Nu voi ignora votul dat pe 26 mai. Resping propunerea pentru ministerul Educației, nu voi accepta propuneri care să fragilizeze domenii pentru România, precum educația, precum România educată care reprezintă reforme la un nivel la care PSD nu pare să le accepte și nici nu e în stare să le facă”, a afirmat Klaus Iohannis, într-o declarație de presă la Cotroceni.
Șeful statului a mai spus că respinge „propunerea de premier pentru teme economice. Nu pot accepta propuneri contrare acestei direcții. România are nevoie de oschimbare autentică și profundă pentru a repara statul, ceea ce a fost stricat”.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.