VIDEO Deputatul FDGR către un pesedist care a folosit un cuvânt nazist: „Sunteţi o ruşine”

0 433

Deputatul Forumului Democrat al Germanilor din România (FDGR), Ovidiu Ganţ, a avut o ieşire mai puţin obişnuită în plenul Parlamentului, unde, i-a spus deputatului PSD, Nicolae Bacalbaşa, că este „o ruşine”, după ce acesta din urmă a folosit un cuvânt nazist, afirmând „că tot avem preşedinte german”, referindu-se la sibianul Klaus Iohannis.

Ganţ i-a luat apărarea lui Iohannis în Parlament, supărat de Bacalbaşa de la PSD

„Deputatul Bacalbașa, PSD, a lansat în plenul Camerei Deputaților un atac incalificabil la adresa unui coleg, numindu-l “Untermensch” afirmând “ că tot avem președinte german”, a scris pe pagina sa de Facebook, deputatul Ovidiu Ganţ, al FDGR. În discursul său, Ganţ a spus, printre altele: „Este inacceptabil. Mai mult, asocierea, citez, „că tot avem preşedinte german”, este o mizerie inimaginabilă. O nouă ticăloşie a unui reprezentant PSD, la adresa preşedintelui României şi a minorităţii germane pe care o reprezint în Parlament. Şi eu sunt german, domnule deputat! Şi ce legătură are asta cu regimul nazist? (…)”.

Deputatul Bacalbașa, PSD, a lansat în plenul Camerei Deputaților un atac incalificabil la adresa unui coleg, numindu-l “Untermensch” afirmând “ că tot avem președinte german”. În continuare vă prezint luarea mea de cuvânt în legatura cu aceste afirmații❗️❗️❗️

Publicată de Ovidiu Victor Ganţ pe Joi, 29 august 2019

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...