FC Hermannstadt joacă duminică la Mureș cu Chindia

0 505

Stafful tehnic a pregătit toată săptămâna meciul din etapa a VIII-a. Antrenorul Constantin Enache nu se va mai baza pe Alexandru Dandea, Sergiu Popovici și Ștefan Blănaru care nu mai fac parte din lotul FC Hermannstadt.

,,Este un meci care trebuie să ne ducă în grupul celor care se luptă cu șanse reale pentru a scăpa de griji. Naivitatea noastră constă în faptul că luăm foarte ușor goluri și nu găsim soluții eficiente la finalizare. Sunt convins că jucătorii noștri vor trece peste acest moment dificil. Jucătorii sunt cu mintea la joc și încearcă să aplice tot ceea ce facem la antrenamente. Rămâne să ajungem la un nivel de concentrare și mai mare și să creștem în eficiență. Cu Dinamo acel penalty ratat, fără a-l reproșa cuiva, a fost un moment psihologic. Greșelile individuale mari fac diferența în fotbal. Acțiunea unui jucător poate decide soarta întregii echipe”, a declarat Constantin Enache, antrenor principal FC Hermannstadt
,,Chindia are calitate, este o echipă bună. Avem mare nevoie de cele trei puncte și eu cred că le putem obține, dacă vom face tot ceea ce am exersat săptămâna aceasta la antrenamente.”, a declarat Romario Pires, mijlocaș A.F.C. Hermannstadt.
Partida are loc la ora 18.00.


Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...