Remorcă plină cu lemne furate depistată la Gura Râului – Hoțul s-a ales cu dosar penal

0 1.055

Un bărbat din Gura Râului nu a putut justifica lemnul pe care îl transporta într-o remorcă. Polițiștii l-au amendat și i-au făcut și dosar penal. 

În fapt, la data de 31 august, polițiștii din Gura Râului, însoțiți de un angajat al Ocolului Silvic Gura Râului, au desfășurat acțiuni specifice circumscrise Planului comun de acțiune “Scutul pădurii”, pentru prevenirea și combaterea activităților ilegale de tăiere, transport și valorificare a materialului lemnos. Cu această ocazie au depistat în trafic un bărbat în vârstă de 33 de ani, care transporta într-o remorcă 11,915 mc material lemnos, esență molid. Cu privire la materialul lemnos există suspiciunea rezonabilă că l-ar fi tăiat și sustras din pădurea arondată localității Orlat.
Cercetările în acest dosar sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt, conform prevederilor art. 107 alin. 1 lit. a din Legea nr. 46/2008. Cu privire la materialul lemnos, s-a dispus ridicarea și depozitarea la Ocolului Silvic Valea Frumoasei Săliște.
Polițiștii din Gura Râului continuă cercetările.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.