dragnea mai primește o lovitură din sua - interdicție pentru el și familie
foto: arhivă

Liviu Dragnea și membri familiei acestuia nu mai pot intra în Statele Unite din cauza condamnării pentru fapte de corupție, a anunțat joi Departamentul de Stat într-un comunicat postat pe site-ul oficial, citat de mediafax.ro

”Sercretarul de stat Michael R. Pompeo i-a interzis public fstului președinte al Caerei Dputaților din România, Liviu Nicolae Dragnea, din cauza implicării în fapte de corupție”, se artă în comunicat.

”În cazurile în care secretarul de stat deține informații credibile cu privire la implicarea oficialilor guvernelor străine în cazuri importante de corupție, aceste persoane și cei mai apropiați membri ai familiilor acestora nu sunt eligibili pentru a intra pe teritoriul Statelor Unite”, se arată în comunicatul Departamentului de Stat.

Liviu Dragnea a fost încarcerat, pe 27 mai 2019, la Penitenciarul Rahova. El este condamnat la trei ani și șase luni de închisoare în dosarul angajărilor fictive de la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Teleorman. În locul său, la conducerea PSD a venit Viorica Dăncilă.

Ultima oră

Comentariul meu