food – truck-uri galonate, concerte și multe surprize la cel mai mai frumos eveniment culinar al toamnei - se apropie ”foodie – street food cuisine”!

Între 12 și 15 septembrie sibienii sunt invitați să trăiască experiențe culinare de neuitat pe cea mai frumoasă stradă din oraș. Nu mai puțin de 25 de food – truck-uri ”parchează” pe strada Cetății și în parc. Atmosfera va fi întreținută de DJ FunkyDrop și concerte cu ROA, Grimus, Gramofone, The Mono Jacks, NoruNegru, Satellites, Mădălina Pavăl și The Putreds.

Toamna lui 2019 vine cu surprize pentru gurmanzii din oraș și nu numai. Sibienii sunt invitați cu mic cu mare, să participe la unul dintre cele mai deosebite evenimente gastronomice ale acestui an.food – truck-uri galonate, concerte și multe surprize la cel mai mai frumos eveniment culinar al toamnei - se apropie ”foodie – street food cuisine”!”Setea” de experiențe culinare va fi cu siguranță potolită la ”Foodie – street food cuisine”. Festivalul ce are loc în perioada 12-15 septembrie este alegerea potrivită pentru iubitorii conceptului de ”street food”.food – truck-uri galonate, concerte și multe surprize la cel mai mai frumos eveniment culinar al toamnei - se apropie ”foodie – street food cuisine”!”Anul acesta invităm sibienii și nu numai, ca timp de patru zile să trăiască adevărate experiențe culinare. Rețeta ”servită” rămâne una de calitate, ca de altfel cum a fost și în anii trecuți. Punem în practică un fusion excelent de gastronomie, muzică live și multe alte surprize, într-un areal unic”, spun organizatorii ”Foodie – street food cuisine”.food – truck-uri galonate, concerte și multe surprize la cel mai mai frumos eveniment culinar al toamnei - se apropie ”foodie – street food cuisine”!

Experiențe culinare de neuitat în două zone special amenajate
Din zecile de preparate pe care vizitatorii le vor avea la dispoziție, cu siguranță se vor găsi cel puțin câteva favorite și multe care merită gustate. La ”Foodie – street food cuisine” vei avea ocazia să testezi cu adevărat conceptul de ”mâncare stradală”.food – truck-uri galonate, concerte și multe surprize la cel mai mai frumos eveniment culinar al toamnei - se apropie ”foodie – street food cuisine”!În acest an numărul food-truck-urilor participante este sensibil mai mare față ediția din 2018. O noutate absolută o constituie faptul că acestea vor fi amplasate atât pe strada Cetății cât și dincolo de zid, către Bulevardul Corneliu Coposu.food – truck-uri galonate, concerte și multe surprize la cel mai mai frumos eveniment culinar al toamnei - se apropie ”foodie – street food cuisine”!”Pentru că ne-am dorit ca experiențele culinare să fie și mai intense, anul acesta acesta am mărit la 25, numărul food-truck-urilor participante.

food – truck-uri galonate, concerte și multe surprize la cel mai mai frumos eveniment culinar al toamnei - se apropie ”foodie – street food cuisine”!

Acestea vor fi amplasate, o parte pe strada Cetății, iar celelalte în zona Parcului de Distracții pentru copii, amenajat pe lângă zidul Cetății, către Bulevardul Corneliu Coposu”, mai spun organizatorii ”Foodie – street food cuisine”.food – truck-uri galonate, concerte și multe surprize la cel mai mai frumos eveniment culinar al toamnei - se apropie ”foodie – street food cuisine”!

Za German – WurstWagen, Wing Eat, Fane Curcanu’, Mr. Red Mexicanos, Mexican Bizness, Arrosticini, Romanian Burgers, Meat Busters, IndiVan, Drunken Squid, Smokin’ Pig, Bătrânu Sas, Coț Coț, Gastro – Street Food & More, Outlaw Cuisine, ASALT GrillToChill, Plescavița Van, Famous Waffles, Sucre, Mr. Cannoli, Suzette, Cake Van, Arome, Prosecco Street și Wine Not – Wine Bar, îi așteaptă cu nerăbdare pe toți gurmanzi în 12, 13, 14 și 15 septembrie.food – truck-uri galonate, concerte și multe surprize la cel mai mai frumos eveniment culinar al toamnei - se apropie ”foodie – street food cuisine”!

”MUSIC MENU” de calitate
”Foodie – street food cuisine” înseamnă și în acest an pe lângă mâncare bună și atmosferă de excepție și un eveniment la care concertele sunt și ele de top. În cele patru zile de festival, pe scena amenajată în Parcul Cetății vor concerta trupe în vogă din România. food – truck-uri galonate, concerte și multe surprize la cel mai mai frumos eveniment culinar al toamnei - se apropie ”foodie – street food cuisine”!Atmosfera va fi întreținută de DJ FunkyDrop și prin concerte cu ROA, Grimus, Gramofone, The Mono Jacks, NoruNegru, Satellites, Mădălina Pavăl și The Putreds, promit să potolească ”setea” de concerte cu recitaluri și prestații pe măsura festivalului.food – truck-uri galonate, concerte și multe surprize la cel mai mai frumos eveniment culinar al toamnei - se apropie ”foodie – street food cuisine”!

KID’S MENU – Mega distracție și pentru cei mici
Una dintre noutățile de la ”Foodie – street food cuisine” îi vizează direct pe cei mici. ”Meniul” pentru copii a fost diversificat și mai mult, iar acesta cuprinde într-un areal special, lângă zidul Cetății intrarea dinspre Bulevardul Corneliu Coposu, trei zone de aventură, sport și creație. Toboganele nu lipsesc nici ele din zonă! food – truck-uri galonate, concerte și multe surprize la cel mai mai frumos eveniment culinar al toamnei - se apropie ”foodie – street food cuisine”!Enumerăm dintre activitățile puse în practică de Serious Fun doar tiroliana, peretele de escaladă, tir cu arcul, podul indienilor, mini exatlon, volei, turn ball și multe alte activități. Restul le descoperiți la fața locului!food – truck-uri galonate, concerte și multe surprize la cel mai mai frumos eveniment culinar al toamnei - se apropie ”foodie – street food cuisine”!

Mai multe detalii despre ”Foodie – street food cuisine” găsiți pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/foodiesibiu/
„Foodie – street food cuisine” este o acțiune cofinanțată de Primăria Municipiului Sibiu și de Consiliul Județean Sibiu, organizată de Asociația Sibiul de Odinioară. Partener prinicipal: Magnolia Residence. Parteneri media: Ora de Sibiu, Turnul Sfatului, Pro FM, Tribuna, Sibiu100%, Mesagerul de Sibiu, Știri de Sibiu, Hermannstadter Zeitung.

Ultima oră

Comentariul meu