Mesajul președintelui CJ Sibiu către elevii sibieni – „Bucurați-vă de fiecare zi de școală”

0 180

Daniela Cîmpean, președintele Consiliului Județean Sibiu, a transmis un mesaj către toți elevii sibieni care mai au doar câteva zile și vor începe școala.

Redăm integral ce a transmis aceasta:
Sunetul clopoțelului care anunța începerea unui nou an școlar stârnește emoția tuturor în egală măsură, fie că sunteți elev, părinte, educator, învățător sau profesor. Amintirea experiențelor avute, bucuria revederii colegilor, perspectiva provocărilor din noul an vă trezesc sentimente unice, speciale.

Ne dorim, autoritățile publice, educatorii, învățătorii, profesorii, părinții ca experiențele din noul an școlar sa fie din cele mai plăcute, dar și utile.

Provocările timpurilor pe care le trăim, ne arată că este tot mai multă nevoie de respect, responsabilitate și iubire de cunoaștere.

Dragi elevi,

vă îndemn să aprofundați domeniile care vă stârnesc curiozitatea, pentru că este folositoare experiența dobândita prin forțele proprii, dar în egală măsura este neprețuita și prelucrarea corectă, a cunoștințelor dobândite de dascălii și părinții voștri de-a lungul vremii.

Vă doresc să aveți un an rodnic, să vă bucurați de fiecare zi de scoală, iar la final, uitându-vă în urma să puteți spune: a fost un an de nota 10!

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.