Zece școli s-au înscris în programul „Școala după școală” în județul Sibiu

0 1.336

Zece școli din județul Sibiu au primit aviz pentru programul „Școală după școală”. Unitățile de învățământ care nu au depus o cerere încă, o pot face oricând, pe tot parcursul anului școlar

În conformitate cu prevederile art. 20 din O.M.E.N. nr. 4802 / 2017, în baza proiectelor depuse de către solicitanți la I.Ș.J Sibiu, au fost avizate programe Ș.D.Ș la următoarele unități de învățământ: Liceul Teoretic „Constantin Noica” Sibiu, Școala Gimnazială „Regina Maria” Sibiu, Școala Gimnazială Biertan, Școala Gimnazială Cristian, Școala Gimnazială „Mihai Viteazu” Șelimbăr, Școala Gimnazială Cîrța, Școala Gimnazială Nr. 3 Cisnădie, Școala Gimnazială „Cireșarii” Mediaș, Școala Gimnazială Nr. 7 Mediaș și Școala Gimnazială „Andrei Șaguna” Șura Mare.

CURRICULUM LA DECIZIA ȘCOLII ȘI CURRICULUM DE DEZVOLTARE LOCALĂ
Unitățile de învățământ au depus peste 500 programe de C.D.Ș și de C.D.L, pentru obținerea avizului științific din partea Consiliilor consultative pe discipline de predare sau cu aprobarea consiliului de administrație. Dintre acestea menționăm C.D.Ș-urile aprobate la nivel național, cum ar fi „Educație financiară”. „Educație pentru sănătate”, „Dezbatere, oratorie și retorică” și „Educație pentru viață”.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...