69758263 1715089101957281 6531686800904159232 n

Talent, motivaţie şi perseverenţă. Cam aşa s-ar descrie pasiunea tinerei Dominique Simionescu pentru muzică şi drumul pe care l-a urmat cu îndârjire de la câţiva anişori. Nu s-a abătut şi nu a renunţat, iar munca i-a fost răsplătită. Anul acesta a câştigat Marele Trofeu la secţiunea Interpretare, iar piesa „Nu îmi mai pasă” compusă de Codruţ Croitoru pe versurile lui Marius Ionescu interpretata de ea , a câştigat Marele Trofeu la secţiunea Creaţie.

„De 9 ani aștept acest moment, dar vreau sa accentuez acest lucru! Atunci când eram un simplu copil, începător, de la Sibiu, necunoscut, am participat şi eu la preselecții la Mamaia Copiilor. Prima oara, la 8 ani, am trecut preselecția…s-a ținut la Sibiu! Am cântat melodia ,, Eu vreau să ajung artistă”. Eram fericită ca am trecut preselecția, imi făceam planuri despre cum ajung eu la televizor, dar, din păcate nu am trecut de semifinala. Am spus ca revin! Şi am revenit! La creație câștigi, fiindcă ai o piesă bună! La interpretare câștigi că eşti bun! Am câștigat si la interpretare! Se pare că iarăși Aura Urziceanu mi-a purtat noroc, de data asta cu melodia ,,Dragostea vine cand vrea ea”! Mulțumesc Rodica Roşioru pentru tot ajutorul. Mulțumesc doamna profesoară, Rodica Popa Comăniciu. Mulțumesc Ioana Mihai Nechifor pentru minunatele coronițe! Mulțumesc Bianca Buca pentru ajutor! Mulțumesc Asociației Umanitare Alexandra Nanu (AUAN) pentru tot sprijinul acordat de atâția ani! Mulțumesc părintelui Cătălin Dumitrean, pentru susţinere! Mulțumesc Codruț si Marius pentru piesa câştigătoare! Mulțumesc familiei mele pentru că este alături de mine la bine şi la rău! Şi nu în ultimul rând îi mulțumesc lui Dumnezeu!”, spune Dominique Simionescu.

70465089 1715088675290657 7253590852545544192 n

Tânăra vrea să transmită un mesaj tuturor celor care doresc să-şi urmeze visul. „După cum am spus la început, am așteptat 9 ani acest moment! În acest timp, eu am muncit Şi nu mi-am pierdut niciodată încrederea in mine! Dragi copii, amatori de muzică, dacă eu am câștigat Mamaia Copiilor, o simplă fată din Sibiu, care este pentru prima oară în finală, puteți câștiga şi voi! Trebuie să munciți şi să fiţi ambițioși şi hotărâți. Şi…. cântați numai ce vreţi voi, nu ce vrea profesorul, mama, tata, bunica, pisica etc…Voi trebuie să vă simțiti bine pe scenă şi să daţi ce este mai bun din voi! Aşa cum am făcut şi eu! A treia oară a fost cu noroc! Cu mare noroc! Dacă acum 9 ani cineva venea la mine şi îmi spunea ,,Stai liniștită, fată! Tu vei câștiga MAMAIA COPIILOR”, nu aş fi crezut! Toate se întâmplă cu un scop în viaţă! Visele pot deveni realitate!”, este îndemnul lui Dominique, elevă a Liceului Samuel von Brukenthal din Sibiu.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns